Home

Tuesday, July 16, 2013

7 Ramadhan & Tempahan Aneka Popia Roll Mini

7 Ramadhan.

Baru ada masa untuk mengetuk kibod. Baru sempat nak menjenguk belog sendiri. Sadis pula perasaan tiba-tiba. Tapi hendak buat macam mana kan? Jijah memang sedikit sibuk menyiapkan tempahan customer Popia Roll Mini. Lagi sadis nak promote dalam belog pun tak sempat. Sadis. Sadis. Sadis. Okay , over sangat bunyi sadisnya.

Okay alang-alang , meh nak promote kejap. Seperti yang semua sedia maklum , Jijah memang ada menjual aneka Popia Roll Mini iaitu , Popia Pedas , Popia Manis dan Popia Nestum. Bersempena dengan Raya akan datang , sesiapa yang ingin menempah aneka Popia Roll Mini boleh berbuat demikian dalam kadar secepat mungkin.


Tiga beradik popia.

Popia Pedas. Popia Manis. Popia Nestum.


Okay ini adalah harga-harga bagi aneka Popia Roll Mini.

Kalau ada yang berminat untuk menempah aneka Popia Roll Mini ini boleh terus menghantar emel di jingliq1125@yahoo.com atau mesej di 017-6229932. Kalau boleh serious buyer only ya? Kepada yang ingin menghantar melalui pos laju , bayaran untuk keseluruhan postage ialah RM8. Tetapi kalau mengambil lebih daripada 4 botol , memang kami perlu menambah sedikit cas tambahan menjadi RM 15. Lagipun kami masih baru dalam perniagaan ini. HEHE.

Kalau yang nak COD pun boleh di area KL dan Lembah Klang ya. Dan lagi bagus kalau dapat pick up sendiri dekat rumah. Gituew. So apa tunggu lagi kan? Tempah sekarang sebelum order ditutup minggu hadapan. Yes, minggu hadapan segala tempahan akan ditutup terutama yang perlu kami pos kerana kami takut pihak posmen tak mahu terima any parcel berdekatan tarikh hari raya. Paling lambat kami boleh pos pun mungkin sebelum 1 Ogos atau sebelum itu. Jadi cepat order sebelum terlambat ya? 

Jangan lupa untuk follow Instagram dan Twitter : POPIAROLLMINI serta LIKE fanpage di Facebook : Popia Roll Mini. Okay? Sebab kekadang Jijah lagi banyak update segala promosi , segala tracking number dan lain-lain disitu. Lebih senang konsepnya. Jadi korang pun tidak terlepas pandang :)

Wah , promosi terus entri ini khen? Kekonon nak buat entri luahan perasaan. Terus menjadi entri luahan perniagaan. Kauuuu mampoo?! HAHAHAH. Gituew. Jangan risau , dijamin sedap. Anzalna Nasir , pelakon popular pun puji memuji popia ai okeh? Gituew. Kikiki. 

Konsepnya Jijah menanti tempahan korang ya. Hihihi.

Okay pepetang begini orang sibuk pergi PARAM , sibuk memasak dekat dapur , sibuk tertekan atas jalan raya sebab jammed , Jijah jelah yang sibuk mengetuk kibod khen? Sebab masa begini aje yang rilek sedikit. Kalau masa-masa lain , memang nak pandang netbook pun tak ada masa langsung. Sila baca dengan nada yang paling sibuk sekali. Kikiki.

So nak tulis apa lagi ni?


errr gambar sebelum Ramadhan.

errr Jijah masih lagho ke ni?

nangess..

Terima kasih sudi baca entri ini :)

3 comments:

ayu jamal said...

popia nestum tu sedap

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Nnt ai order kt uols gak an
Hamboiii gmbq Abe tapa wajib tempek gak ekkk??
Ngeeee

アヌム said...

Salam ramadhan :)