Home

Wednesday, September 14, 2011

Rezeki Syawal Pula. Alhamdulillah.

Nak update ringkas yang boleh. Sebab malas nak tulis panjang berjela macam selalu tu kan? Hihi. Semalam rasa nya semua mengalami perkara yang sama kot? Nuffnang ada masalah sikit. Sampaikan analytics pun salah , earning pun macam ke laut sikit. Lepas tu terus aku hantar report dekat pihak Nuffnang kan? Heh. Siap merengek mahu BE boleh? Kekekeke. Kemudian bila check lewat petang tadi , terkejut gugirl tau!

jeng

jeng

jeng

jeng

jeng

ok sudah!

yeayyyy!! dapat BE seketul :P


terima kasih Digi Super Reload Social - Scratch & Win (Food) kerana sudi bertapak di dalam belog ini.

moga-moga BE ini bertahan lama. hehehehe.

terima kasih Nuffnang :')

*update lagi sikit sbb mls nk buat entry baru. ngahaha choii malas! dapat lagi 1 BE. Alhamdulillah :') 

moga-moga bertahan lama lagi. Amin.


terima kasih Scirocco R Cup 2011 :')

moga-moga dua-dua BE ini mampu bertahan lama dan mampu kumpul hasil yang banyak :')
tehehehe.

dua-dua BE ni nilai dia masih kecik sangat heheh. sikit-sikit lama-lama jadi bukit gituew *wink

moga moga tambah lagi seketul dua BE , ngeh ngeh ngeh :P

Nilai BE itu masih lagi sedikit tapi tak apa lama-lama akan jadi bukit , moga-moga nya kan? Heheh. Kenapa perlu aku update juga tentang BE ini? Oh kerana nak ucap terima kasih pada mereka-mereka itu. It's up to you guys lah kan nak update ke tidak. Tapi untuk aku biar lah aku update kaaan. Belog kiteww , kitewww punya sukewww la ! HAHA , gedik ya hamat okeh? Lagipun belog kan pengabadian kisah-kisah kehidupan aku khen? So itu lah pasal nya.

Okeh , aku ada benda lain nak buat ni. Ehem , korang ada dapat BE tak? Moga-moga rezeki korang pun sama jugak macam aku :) Amin.


30 comments:

アヌム ちゃん said...

wah tahniah :)

Ijah EmoTemo said...

アヌム ちゃん >> hihi tq sis! :)

aimie amalina said...

waaaaa
tahniah2!
heeee
baru follow sini
maceh na sudi mai page mimi tadi


salam kenaiii =]

Ijah EmoTemo said...

aimie >> tq tq! hihi. sama2. tq jgk sudi singgah sini :)

tiefazatie said...

bestnya..murah rezeki..tahniah..ifa xde pun..

Asmara said...

wah tahniah! meh akk tlg naikkan earning u. hihi..

Ijah EmoTemo said...

ifa >> hihi itula , terkejut tgk ptg td. hehe. takpe2 , nnt ada la tu rezeki ifa :)

Ijah EmoTemo said...

asmara >> hihi tq akak! :)

syahirooAhmad said...

uwaa... dah ramai kengkawan yang dapat bE.. saya bila lagi. :(

tapi dari gaya kata cik ijah : nufnnag nih macam boleh dipujuk2 je.. ada admin yang jage ke? wahhh bermakna kalau nak kencang kene la kamcing ngan mereka ey. gitu?

Ijah EmoTemo said...

syahiroo >> hihi rilek la awak. mungkin satu hari nnt awak akan dpt BE ni :)

plg penting ,sentiasa update blog, sentiasa up traffik dan jg sentiasa tukar info bio di nuffnang tu , insyaAllah akan sng jgk la dpt BE. apa yg lg penting is , klu ada rezeki mmg xyah buat semua tu pun akan dpt jgk :) hihi.

jgn sedih2 k! :)

[sutera kasih] said...

uwaaaa...blog sy xdpt BE lagi :(

Ijah EmoTemo said...

sutera kasih >> hihi jgn la sedih. maybe someday awak akan dpt jgk! chill k! :)

Saiazuan said...

xdpt BE dr nuff :(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nnt if rajin ai tempek BE ai plak ngeee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah y.. so, bile dah leh cash out ek.. leh open tabl payong mmber2 :)

Ijah EmoTemo said...

saiazuan >> ololo , jgn la sedih2 hehe. nnt dpt la tu eh. heheh

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> sila2! hihi jgn lupa kelik2 ai punya noks! ahahahah

Ijah EmoTemo said...

taufik >> tq hihi. err open table ke? alamak nilai utk cash out pun tak seberapa *nangis* ekekekek

aanie said...

tahniah...syok tuu..kita dah lamaaa x dapat be...huhuh....

Ijah EmoTemo said...

kak aanie >> hihi tq ya! alhamdulillah. rezeki bulan syawal. hehe. takpe insyaAllah dpt la nnt BE tu hehe :)

caliph shuriken said...

congratz dpt BE ^^

*nilai BE akan smkin tinggi sbb based on trafik tiap2 hari...

PinKy MoMMa said...

leh blanja eskrem koneto 1 nnt yer dik ;)

Ijah EmoTemo said...

caliph >> terima kasih ya! wah nice info , tq tq ! :)

Ijah EmoTemo said...

akak pinky >> hihi setakat ice cream , insyaAllah boleh ahaha :P

siti kektus said...

wewiittt.

be baru.

kite ada jugak, tp sikit je. hihi ;p

miloais said...

mencik!
iols dah berpatah arang berkerat rotan ngan nuffnang!

KhaiRin said...

bla nk belanja ni??

Ijah EmoTemo said...

siti kektus >> hihi. tahniah jgk ye utk awak. heheh. ijah punya nilai pun sikit aje ni ;)

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> alaaa jgn la gitu kaka milo! *nangis

Ijah EmoTemo said...

khairin >> hihi insyaAllah bila dh mampu kumpul duit nuffnang byk2 hihi