Home

Tuesday, September 27, 2011

Dapat Parcel Daripada Peminat. Kau Hado?

Tadi masa tengah sibuk membuat latihan , tiba-tiba Umi datang dekat bilik aku. Mula-mula aku tak perasan Umi datang dekat dengan aku sebab aku pasang earphone dekat telinga maka harus lah pasang lagu kuat gila-gila khen? Gituew. Umi datang ke bilik aku sambil membawa satu sampul besar. Aku terangkat kening dan Umi kasi dekat aku.

Terus berdebar-debar yuolzz nak tahu apa isi nya dan siapa yang kasi siap pos semua ni tau. Berdebar-debar sangat tau! *lempang* Terus gelojoh koyak sampul besar itu dengan kadar segera dan tak sangka ada jugak peminat IjahEmoTemo ye? Hiks *panglagi*

Dan ... siapa kah peminat IjahEmoTemo yang baik hati pos barang dekat IjahEmoTemo ni? Siapa kah? Siapa kah?

*


*


*


*


*


*


*


*


*

oh yeah !

terima kasih Kaka MiloAisMilo 



ngeee besar gituew sampul nya!


di dalam sampul besar ada sampul kecik lagi ni. 
fuhh berdebar-debar !

Weee , tak sangka Kaka Milo nak hantar parcel gituew dekat aku kan? Memang last Friday bergigihan dia DM aku tanya nama penuh lah , alamat lah , no telefon lah. Aku dah pelik ohkey?! Apakehey pulak nak mintak semua benda ni? Seramz ada , nebes pun hade! Hakhakhak gila gedik kan? Ngeh ngeh ngeh.

Rupa-rupa nya Kaka Milo hantar CD yang ada lagu-lagu Korea. Woott Woott ! I'm not K-POP fan but bila dengar lagu-lagu dekat blog Kaka Milo aku bagitahu lah dia yang aku suka lagu-lagu dalam blog sheols dan tak sangka lah kan tiba-tiba Kaka Milo siap burn kan into CD and post dekat aku. Terharu meh :')


tadaaaaa...

siap kasi 2 CD lagi and sat lagi baru nak cuba sebab kata Kaka Milo dia tak sure which one aku boleh dengar. ngeee.


ahaks siap ada surat chinta lagi ngahahaha.
isi dia? biar lah rahsia *blushing* 
keh keh keh

Ehiks. Sangat terharu okeh dengan Kaka Milo siap hantar CD dekat aku. Ngeee. Terima kasih banyak-banyak ye. Ini yang nak peluk siyom sayang ketat-ketat ni. Hakhakhak. Weee , parcel ni memang sampai tepat-tepat aku tengah tak ada idea nak update belog pasal apa kan? Hahahah. Maaf lah entry tak seberapa khen? Sebab masih dalam mood emo-temo dengan macam-macam perkara. Ngeee. Ehem , kalau sesiapa nak kirim parcel apa-apa dekat aku pun boleh. Jangan lupa email. Eh kbai. Hakhakhak.


Terima kasih sudi baca entry ini :')


27 comments:

cik tenggiling said...

amboi.. bestnyer.. nak jgak..

mizzkechique said...

jeles.. okbai

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

harus terharu noks org kasi CD lagu ituew...dlm iPod ai byk lagu Kpop compare Mpop ngeee...

miloais said...

hope uols suker
and cd tu bleh dengar ok...

tak de hal nak buat mende tu
janji ada mp3 - just burn jahhh!

Ijah EmoTemo said...

cik tenggiling >> hehehe. best dan teruja gitu heheh

Ijah EmoTemo said...

mizzkechique >> erkk jgn la jeles heheh

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> khenn? terharu sgt nih. hihihi. ahaha ai dulu dlm hdd tssk ada byk lg kpop now semua dh hilang :( mls nk cari balik erkk.. hahah.

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> harus suka bangett! ngeee. tq so much ye. hiks.

shafiqabdshukor said...

tahniah2..

msredcheesecake said...

bila la msred nak ada peminat ni? hheee

tiefazatie said...

wah,,murah rezeki u lalink..baek ngn org kan2..

Peah Glemer said...

oi anta kat aku lak? HAHAH

Ijah EmoTemo said...

msred >> hihihi.. someday mesti hade nnt hikss...

Ijah EmoTemo said...

ifa >> heheh , alhamdulillah. berguna jgk baik dgn semua org :) ngee.

Ijah EmoTemo said...

peah >> ahahha , peah la anto dkt ijah dulu baru boleh balas :P

Ijah EmoTemo said...

shafiq >> hihi tq! :)

Qhaifa Nur said...

sesekali dapat hadiah mmg best..
hari2 boleh dgr lagu korea lah

Hanis MY said...

wow wiiii beshnyaaaaa....

Ijah EmoTemo said...

qhaifa >> hihi , yeap mmg best and teruja gituew :P ngee , tu la! :D

Ijah EmoTemo said...

kak hanis >> hiks , mmg best :D

KhaiRin said...

lagu2 korea? mmm mesti dua2 ni layan habis!

Ijah EmoTemo said...

khairin >> heheh mmg layan :)

Cik TeN10 said...

perghh.. mmg layan r dgr lagu2 Kpop kan.. terbaik !! haha :)

Ijah EmoTemo said...

cikten10 >> ngeee mmg layan ya hamat :D

Run Away said...

wah..Sy memang tak hado...jom share....;p

Ijah EmoTemo said...

runaway >> hehehe... mahu share apakah? ekekekek

Ijah EmoTemo said...

runaway >> hehehe... mahu share apakah? ekekekek