Home

Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday :: Aaron Aziz Pun Wish Kitew Tau ! Korang Bila Lagi?




p/s :: Mata terus feeling *feeling aje but tak sihat pun lagi ni *nangis* Sihat lepas dapat Wish boleh? HAHA , ok bye. 

nota kaki :: mahu memiliki header baru? apakata join GA Header dari Kaka Ayu dan mungkin korang antara yang bertuah untuk memenangi Header yang Cun dari Kaka Ayu.


Terima kasih sudi baca entry ini :')

36 comments:

Cik Bambam said...

terus sihat ek!! ehehhe

Qhaifa Nur said...

bestnya..minat juga kat aaron tu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ayat peberet ai::OVER ACTINGGGGG
yelah.....ngaku yg AA x pernah reply twit ai pow uwaaaaa (ader ke ai twit dia ek????)......hentak kaki

uiks tlg promote GA ai ek...tq mek....syg ketat2 na

jehanfrhin said...

semoga cepat sembuh!!=)

Ijah EmoTemo said...

cikbambam >> ekekek gitula. nmpk nya err mcm terus sihat ni ahahah :P

Ijah EmoTemo said...

qhaifa >> hihihi ijah pun mmg minat dkt aaron ni :P

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> ahahahah ai kan drama queen kannn? hikss. ahahahah kan? hade ke uols tweet heols? ahahah..

sama2 uols. balas jasa ni :P

Ijah EmoTemo said...

jehan >> tq ya! :)

aanie said...

wah, gituuu...abg aaron yg caring...

Ijah EmoTemo said...

kak aanie >> hihihi... sgt caring khen wlupun setelah di paksa katanya ahahah

Afiqa Dayana said...

wahhh, best lah diaaa ~ huuuu

Ijah EmoTemo said...

afiqa >> hihihi best la jgk ;)

tiefazatie said...

haha..ijah..nangis tengok nie..sob2..

Ijah EmoTemo said...

ifa >> hikhikhik , jgn la nangis. aritu kebetulan aje dpt aaron bls tweet ijah. selalu nya dia bls dm je yg ijah hntr sbb klu tweet dia selalu timeline penuh *nangis

miloais said...

gediks!
hahahahah

tu lah... ngintai lagi anak jantan orang mandi.. kan mata dah sakit!

*larikkkkkkkk*

ekekekeke

PinKy MoMMa said...

wahhh memang kerlassss ko jah hahaha :)

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> hahahaha mcm la tak kenal aiols mcm mana khennn :P

choii ai ngintai awisy mandi pun sakit mata jgk ke? erkk ahahah

Ijah EmoTemo said...

akak pinky >> ahahaha harus curlast sokmo kan? ekekekek :P

Hanis MY said...

wow kelllas gitu wiwiitttt...

Ijah EmoTemo said...

kak hanis >> hihihi. kannn curlastt gituu ahahah

Teratak Hami said...

Menyampah + jeles ....:-)

Hanie_Dew said...

oh ho..sangat jeles ya.. gggrrr...>.<

Ijah EmoTemo said...

teratak hami >> hihihi sila jgn jeles ye :P

Ijah EmoTemo said...

hani >> hihihihi bertabah ye! hiks

Jue said...

wah this for real dear? ko mmg kelas! i loike! eh moga sakit mata cpat sembuh..truk ke dear?

Ijah EmoTemo said...

jue >> harus la for real hihihi. harus la curlastt khenn :P

alhamdulillah mata dah beransur pulih. agak teruk la hari tu smpi nk tidur pun pedih je. -.-'

Saiazuan said...

bro aaron adalah seorang yg ramah :)

Ijah EmoTemo said...

saiazuan >> hihi yeap betul tu :)

WuMing said...

Aaron tu tamak jugak kan?

KhaiRin said...

penawar tu!

meaw said...

abg aaron ajizzzzzz,lapyu *agak2 dia baca dak?haha*

Ijah EmoTemo said...

wu ming >> errr tamak mcm mana tuuu.. nangiss

Ijah EmoTemo said...

khairin >> heheheheh penawar sgt2! ekekekek

Ijah EmoTemo said...

meaw >> ahaksss... nnt suh dia baca :P ekekekek

Nadhra said...

Adoiiii jeles nya!!!

Ijah EmoTemo said...

nadhra >> hikhik , sila2 jeles. erk.