Home

Friday, April 8, 2011

Kalau Sudi , Jom lah Join.

Teheheh. Bangun tidur pagi tadi , macam dapat idea nak buat benda alah ni. Ini bukan giveaway memandangkan this year memang penuh jadual aku dengan nak pergi tuisyen , nak ulangkaji cuma sekali sekala dapat on laptop dan online kan? Kalau nak buat giveaway really need 100% or maybe 90% focus and concetrated kan? Sebab nak kena tinjau peserta punya blog dan update itu ini , ohh memang payah dan sukar. Tak mampu lagi nak buat macam itu.Tehehe.

So , apa yang aku nak suruh korang join ni? Ehiks. Actually kalau korang perasan dekat bahagian tepi belog aku ni , aku ada tulis I Click Them kan? 



Macam gambar di atas ni. Dekat bahagian bawah kan? Perasan tak? Tehehe.

Ehem. Tetibe terasa macam bersalah pulak bila aku letak linky linky para bloggers yang memang aku selalu baca but ada sesetengah tu selalu baca belog aku dan diorang pun follow belog aku , but aku tak letak. Jadi aku mintak jasa baik korang untuk drop a comment here untuk aku put your linky winky here dengan SYARAT , haaaa ada SYARAT iaitu :

  • please tell me what is ur status : super DADDY , hot MOMMY , handsome GUY , beautiful LADY or I'M A TEENAGERS
Simple kan? Ok kot kot ada yang tak faham pulak ; 
  • super DADDY is for bloggers yang bercherita pasal kehidupan dia as DADDY.
  • hot Mommy is for of course lah pasal kehidupan seharian korang bersama anak-anak korang. I'm pretty sure ramai yang hot Mommy ni kan? :D 
  • Ehem Ehem handsome GUY and beautiful LADY? Of course is for korang yang blogging about freedom. Tak kisah lah pasal apa. Saja je kasik nama gempak sikit supaya korang bangga bahagia sikit.Keh Keh Keh.
  • I'M A TEENAGERS , ish perlu cakap ke blog korang pasal apa? Of course pasal budak remaja sekolah/university macam aku. It's alright if you want to categorize as LADY or GUY k? It's up to you :)
So it's easy right? So jom lah join ye :) Suka Suki je aku buat benda ni. Aku tak terfikir lagi nak categorizekan for Photography Blog ke or something kind like that sebab aku rasa better aku buat 5 kategori je lah ek? Teheeheh.

So apa tujuan nya actually?Ehem Ehem , sebenar nya ada jugak kebaikkan untuk benda ini ye kengkawan. First , bila aku rasa boring and bila korang update  boleh lah aku tinjau belog korang kan ? Bila dah categorize kan macam ni lagi senang untuk sesiapa yang singgah belog aku turut singgah belog korang :) For now , aku cuma letak dekat kategori-kategori  tu yang mana aku kenal dan tahu je lah ye. Hope ada yang sudi join eh? Tehehehe.

Naya lah kalau tak ada siapa nak join -___-'

So drop by ur comment here then categorizekan ur blog as what then when I've my free time , I'll update into my blog by the categorize tu :) Easy kan? :D


53 comments:

Ijah EmoTemo said...

tak ada siapa nak join ke? =.=

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

saya..saya..kak pinky nak join!!! sbb xlama lg nak sambut 1st year sbg full house wife..under hot mommy..wahh xmenahan..hot ke? hot dimata hubby & my kiddos cukupla kan..xperlu utk org lain..

Ijah EmoTemo said...

yeay !! ada org nk join. kikikik. for sure u're hot mommy! tehehehe. saja je kasi title macam tu baru syok sikit kan :)

thx for join ye :) nnt ijah updated linky winky dkt sebelah ni. :D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tenkiu adik ijah..xoxo!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tenkiu adik ijah..xoxo!

sArAh said...

nak join.. hee.. under beautiful lady.. wahh.. lawa rupenye aku ni.. huahaha.. btw ni kire exchange link ke? thanx..

Ijah EmoTemo said...

kak pinky : ur most welcome sis :) nnt jenguk2 la selalu belog ijah ye :D

Ijah EmoTemo said...

sarah : yes u are , beautiful lady xD tehehehe. yups , sbnrnya time tulis tadi xigtt ayat apa yg sepatutnya, so main random je tulis. kikikik ;)

nnt ijah update ye , tgh nk buat perubahan besar besaran dlm belog ni ;) thx sudi join. nnt jgn lupa jenguk belog ijah selalu ye :D

miss sue said...

nak join!!! support adek manes kite ni..
nak letak bawah beautiful lady leh =P
nak perasan jap.hahaha

halfofsuraya.blogspot.com

miloais said...

mende tu???

Ijah EmoTemo said...

miss sue : tq ye :) nnt ijah update k. skang tgh demam balik. huwa. nnt bila free time ijah update blk k? :)

tq so much ye! :D

Ijah EmoTemo said...

kaka milo : kekdahnya exchange link je. kikikik.tp ai kan suka bg nama gempak2 wlupunn :nangis:

tiefazatie said...

me nak join gak leh ke??hihi

Ijah EmoTemo said...

ifa : sure boleh :) actually ijah mmg dh letak dkt tepi tu. tehehe. :D

She's retarded said...

nak join boleh tak? dah link blog awak kat blog saya

mine:http://another-chapter-of-my-life.blogspot.com/

Ijah EmoTemo said...

Hye She retarder :) Tehehe.

Sure Sure boleh. Nnt ijah update ye :) Tq sbb join :D

andeliana said...

nak join jugak la under beautiful lady (terperasan skjp sy haha)

Ijah EmoTemo said...

hye andeliana ! xD

Sure sure boleh ;P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ijah chomell lama x komen kat blog uolls nih...bersarang jugak blog ai...ai howt mom ker? beautiful lady takbuley ker??? (siler muntah yer) hohohoho

Ijah EmoTemo said...

haluuu kaka ayu xD
dah balik jepun ye .. hehehe... ekekek..yu hot mommy okeh! :D

si pendek dan moody said...

syg, saya dtg dari blog zither - tutor pasang butang like tu .

untuk copy, tekan CTRL+C

dan untuk paste, tekan CTRL+V

sorry masa saya post entry tu saya belum disable right click, saya lupa nak bagitau.

thanks comment ;)

Ijah EmoTemo said...

hye zeither :D

itu lah , sbb before this mmg ijah selalu guna url dkt belog kamu :) itu yg blur sat nk buat cmne kan. hehe. thx eh singgah sini and drop comment :)

Pinung is VizarD said...

aku boleh letak ker jg?? hehe
Social Network

http://ezurah.blogspot.com/

Blog hendsome guy kot..
hahahaha

Ijah EmoTemo said...

hye penung :)

haha , sure boleh je :) nnt ijah update list :) thx eh :)

Pinung is VizarD said...

thanx ijah..
hehehe sgt menghargainya hehehe

tomatokering :) said...

nak jugak . :) heheh

http://tomatokering.blogspot.com/

kategori : teenagers kot . kikiki

Ijah EmoTemo said...

pinung : no problem :)

Ijah EmoTemo said...

hye tomatokering :)

sure boleh je :) nnt ijah edit sidebar tu :D

ok xD

thx eh masuk sini and join :D

:: Zanna :: said...

zanna join juga...masih boleh lgi ker??ehehe~~

under : beautiful LADY

Wah!!! tajuk gempak jer..

tq~~

Ijah EmoTemo said...

zanna : sure boleh je lagi. smpi the end of 2011. haha. :D

ok , nnt ijah update ye :D

thx join :)

LiLy said...

nak join jgk la.. :D

http://syarliey.blogspot.com

kategori teenager.. :D

Ijah EmoTemo said...

lily : hye lily :)

thx sbb join :) ijah dh update :)

athirahzaki said...

boley tak nak join gak?

-i'm a teenagers!
http://whenmyheartbeating.blogspot.com

hehe..:D

Ijah EmoTemo said...

hye athirah :)

thx sbb join :) ijah update dkt tepi tu k :)

♥ iLi ♥ said...

hi dik jeng...
akak ili nk join gak. akak nye blog:

http://ili-cherryblossom.blogspot.com/

under beautiful LADY ^^

THANKS!

^^

Ijah EmoTemo said...

kaka ili : hiks! orait :) nnt ai update ye :D

muah muah thx sbb sudi singgah sini :)

♥ iLi ♥ said...

thanx and muax muax jugak.... ^^

farahin :) said...

nak join jugak,,
category? of course I'M A TEENAGERS :)
ni url ,http://farahinfahrenheit.blogspot.com/

Ijah EmoTemo said...

kaka ili :ur most welcome :)

farahin - orait! nnt ijah letak ye :)

Mrs Hakim said...

Hai Ijah..Akak nak joint under list Beautiful Lady lah...seb blog tu akak tulis macam2 benda..Kalau letak kat HotMummy mcm tak kena pulak (perasan Beautiful sebenarnye..hehehehehe)..ok..thanks

http://iammrshakim.blogspot.com

MamaYatie said...

nak join! of coz la i'm a HOT MOMMY

Ijah EmoTemo said...

Mrs Hakim : Hye sis! :) Sorry lambat update list tu eh. Heheh. Baru ada internet ; ijah dah update dkt tepi tu :) Thx join :)

Ijah EmoTemo said...

Mama Yatie : Hye akak :) Orait :) Thx join :)

Jannah Miho said...

nak jadi i'm teenagers la..terase mude gitu..haha

http://jannaholic.blogspot.com

Ijah EmoTemo said...

Hye Jannah! :)
Thx join . Sorry lambat update eh. Ijah baru dpt online ni. Thx btw :)

MiSsZ said...

heehe.. nak join gak!! Under beautiful LAdY!!

babti jemputla join lucky draw missz yer..

Ijah EmoTemo said...

Hye MissZ :)

Thnks ye. Nnt Ijah update :D

Orait , nnt Ijah join :)

sha said...

nk join jugak boleh tak?

http://sha-myheart.blogspot.com/


kategori: lady bug.. haha~

Ijah EmoTemo said...

hye sha :D

sorry lambat nk update. hehe. internet lately lembap gile. btw thx for join eh :D

Elina said...

salam singgah !
terus nak join .. i'm Hot Mummy yg x berapa nk hot sgt eh ! :) hehe

Ijah EmoTemo said...

Hye Sis Elina :)

Boleh aje. Ijah dah update linky winky tu :) Thx join ye :D

F.U.Z.Z.Y said...

haha..nak join jugak boleh ke?
category beautiful LADY :D

Ijah EmoTemo said...

fuzzy >> hye! sure boleh :)