Home

Saturday, September 17, 2011

Teaser : Apa Aku Buat Di Hari 1 Malaysia ? Berbaris Di Dataran Merdeka? Eh?

Di sebab kan aku macam terlebih rajin nak update di hujung minggu , maka aku nak update sedikit tentang semalam. Semalam kan cuti hari 1 Malaysia , maka memang ada macam-macam agenda semalam. Boleh tahan jugak aktiviti aku semalam. Tapi bukan lah berbaris di Dataran Merdeka yuolss. Tak kowser kata nya berhujan dan berpanas di situ. Ewah. Jadi aku buat apa semalam?

Ini antara sedikit Teaser bersempena Hari 1 Malaysia versi aku semalam.






Hmmm korang agak-agak apa yang jadi semalam? Ngeh ngeh ngeh. Nak jugak teka teki kannn?!! Ekekekek. Aku malas nak update panjang-panjang. Just a short and simple update aje. Btw , aku sudah siap kan entry-entry untuk di auto post kan sepanjang minggu hadapan. Saja siapkan cepat-cepat sementara masa tengah lapang dan aku pun tengah idea mencurah-curah. Ngeee. Tunggu okeh update-update tentang gambar-gambar di atas ituew. Hiks , gaya macam ramai aje yang membaca nya kan? Hihihi. 

So amacam aktiviti korang semalam? Weekend macam ini dapat banyak jemputan rumah terbuka tak? Hehehe. Okbai.


32 comments:

Hanis MY said...

best ke movie tu? amboii rajin betul buat entri in advance bg sket moor rajin tu kat akak hehe...

JIJI YU said...

ehhe aku tido je

Ijah EmoTemo said...

kak hanis >> hihi tunggu review movie tu selasa ni k? hihi. err tp kan cuma boleh ckp agak kecewa byr tiket movie tu. nangis!! ahahah

ekekek tgh rajin ni , tu yg buat sekali harung. hihi. err meh ijah post sikit angin rajin dkt akak ekekek

Ijah EmoTemo said...

jiji >> hihi , ijah hari ni syok tidur. smlm syok berjalan ahahah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai nak tutti frutti jer
hary tu blk x sempat terjah pow
uwaaaaa hentak kaki

tiefazatie said...

ifa duk umah je kot..hehe

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> meh meh blk malaysia nnt kita dating mkn tutti frutti mahu? hihi ni dkt dgn umah ijah ni :P

Ijah EmoTemo said...

ifa >> hihih ijah hari ni baru duduk dkt umah je hihihi

Atiqah Wadiah said...

duk bilik siapkan asaimen b'lungguk2 :(

tutti frutti!!!!!!

Ijah EmoTemo said...

atiqah >> hihi kesian nya dia. ngee.

Syazwan Che Deraman said...

guwa tak cuti pun.
uhuhuhuh.
nak tutti fruitti!

アヌム ちゃん said...

wahh entri autopost dh siap ye..rajin2.heee

tasekM said...

aku dok umah.
makan je.
heh.


.

Ijah EmoTemo said...

syazwan >> hihihi. kesian nya dia! jom jom mkn tutti frutti jom! hihi

Ijah EmoTemo said...

アヌム ちゃん >> hihihi kebetulan tgh rajin , buat siap2 hihi.

Ijah EmoTemo said...

tasekm >> hihihi. ok la tu :)

aleen aiden said...

woahh byk btul aktvt die smalam.huhuh

Ijah EmoTemo said...

aleen >> hihihi.

Soo Hae Daa said...

tgk movie ye..best ke cite tu?
teringin lak ble tgk tutti fruitti tu.panas2 cenggini beshh woo mkn eskrim..huuhuhuhu

kak ina kl said...

macam best ajer cerita ni kan..akak pun suka gak collect fm. Amboi ashik jumpa retis ajer kan. selamat hari raya buat kamu sekeluarga

msredcheesecake said...

nak try tutti frutti tak kesampaian lagi...

happy merdeka day...n salam kenal yea...

Ijah EmoTemo said...

soo hae daa >> hihi yeap tgk movie. hee nnt baca k review movie tu selasa ni , ijah auto post :)

ahha , tahu takpe. ni pun baru pas makan tutti frutti lagi ni hihi. sejuk je tekak ni ekekek

Ijah EmoTemo said...

kak ina >> hihi mcm aje best tp seriously biasa2 aje. hehe.

ngee mmg best kumpul fm :) ahah kebetulan aje tu dpt jmp artis heheh tq kak ina , selamat hari raya jg utk kak ina n family :)

Ijah EmoTemo said...

msredcheesecake >> hee mkn tutti frutti ni dia mcm addicted la. ni ijah baru pas mkn lagi sekali ni. adeyy and terasa nk mkn lagi. adeyy habis la kopak duit. ekeke.

salam kenal jg :)

WuMing said...

WuMIng balik kampung... syokk....

Lovely Kitchen said...

singgah sini jenguk ijah... selamat hari raya dari E-na Lovely Kitchen...

pssstt: sedapnya tutti fruitti tu!!

Ijah EmoTemo said...

wuming >> weee itu best jgk balik kampung! :)

Ijah EmoTemo said...

lovelykitchen >> selamat hari raya jg :)

ngeee mmg sedap tutti frutti :D

KhaiRin said...

open house la apa lg

Ijah EmoTemo said...

khairin >> hihi sama la mcm ijah :)

miloais said...

wahhhhh! nyongket gi tengok wayang ek!

iols nak tutti-frutti jugakkkkkk!~

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> ekekekek... kebetulan tgh free masa tu harusla menonton wayang katanya wlupu pilem tahap hazabedah!

hikss... jom parti buih dgn tutti frutti ekekekeke