Home

Wednesday, October 5, 2011

Rezeki Oktober. Alhamdulillah.

Setiap kali hati di landa dengan tertekan , kecewa mahupun resah tak tentu hala , pasti akan ada sahaja perkara-perkara yang boleh mengubat sedikit rasa dalam hati ini. Meski tak berjaya nak mengubat sepenuh nya tapi dapat lah jugak buat aku tersenyum sedikit kan? Hiks. Hamboii mukadimah bukan main kan? Gituew.

Sebenar nya dua hari lepas kot , aku check Nuffnang aku then aku ternampak aku dapat lagi satu ketol Buffered Earning. Alhamdulillah. Tak sangka betul sekali lagi boleh dapat seketol BE. Maklumlah kan , nak dapat BE ini bukan nya mudah dan bila dapat harus lah syukur sangat-sangat kan?


Terima kasih Maxis Footbal Hot Ticket :')

Terima kasih Nuffnang :')

ehem ehem moga bertahan lebih lama BE ini dengan yang lagi satu tu.

nilai memang masih sedikit tapi moga-moga bertambah lah sedikit-sedikit nanti nya lah kan? ngeee.

psst :: moga-moga bertambah lah lagi BE nya , ahahah tamak haloba tak? eh opps.

Alhamdulillah , semenjak akhir Ramadhan lagi aku tak henti-henti dapat BE dan aku sangat-sangat bersyukur. Iyelah jealous jugak khen tengok orang-orang lain dah cash out Nuffnang tapi aku masih lagi terhegeh-hegeh kumpul Nuffnang. Ngee. After a year joined Nuffnang pun masih under RM 100 hehehe , itu pun sebab aku tak aktif sangat masa mula-mula join. Sekarang baru nak meng-aktifkan diri katanya. Gituew. InsyaAllah nak kumpul sedaya banyak yang boleh kan lepas tu boleh lah berjoli ehh tak simpan kan! Hiks.

Ehem , jangan ingat aku nak show off pulak dengan entry ini ye. Iye mesti korang dapat banyak lagi BE , mesti nilai BE korang lagi banyak. Aku tak kisah pun. Rezeki masing-masing kan! But aku buat entry ini sebab nak buat kenangan gituww. Bukan nak show off atau niat-niat yang terjerumus kepada riak atau apa sahaja ye. Err ke bila dah show off macam ni dah riak? Alamak tak sengaja ye. Tak terlintas pun -.-'

Baik lah , malas nak tulis panjang-panjang sebab memang minggu ini mood aku entah melayang belayar ke mana pun aku tak tahu. Hee , korang ada dapat BE baru tak? Semoga rezeki korang pun ada juga. InsyaAllah. Amin.

Terima kasih sudi baca entry ini :')

40 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

biler nak buat n3 pasal BE ni...
ai ingat x nak cashout la nk collect byk2 baru best ngeee

mizzkechique said...

alhamdulillah.. :)

Hanie_Dew said...

cik ijah cayang. kitorg ni pun tak rasa lagi duit nuff tu. hahahaha..sabar je la ek. sama sama kita bekerja tulang empt kerat.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah....masyukkkk......

tiefazatie said...

bestnya lalink..ifa xdpt pun lg nie..sob2

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> baik kumpul byk2 :) heheh.

Ijah EmoTemo said...

mizzkechique >> hehe alhamdulillah :)

Ijah EmoTemo said...

hanie >> oh iye ke? hehe takpe insyaAllah someday akan dpt :)

Ijah EmoTemo said...

ladyzul >> alhamdulillah masyuk la jgk heeheh :)

Ijah EmoTemo said...

ifa >> hehe alhamdulillah rezeki lagi even terkejut sbnr nya heheh. takpe insyaAllah nnt dpt la tu ifa be lagi :)

teh o beng said...

wah bestnya..kite takpat pon..uhukk :(

PinKy MoMMa said...

wahh ini macam asyik masuk BE jer..memang leh minta belanja lar ni dik hehehe..eskrem 20sen je boleh?

moga murah lagi rezeki ijah..kerlazzzz ko jah hehehe

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah..dapat jua

tiefazatie said...

hee...syukur la..iya..moga2 la...huhu..merajuk la ngn pakcik nuff nie..sob2..

Ijah EmoTemo said...

tehobeng >> heheh takpe2 nnt someday sure dpt punya :)

Ijah EmoTemo said...

akak pinky >> heheh alhamdulillah rezeki nk spm errr heheheh. ahahah belanja ais krim insyaAllah boleh punya hehehehe. tq ya. :)

Ijah EmoTemo said...

qhaifa >> alhamdulillah rezeki :)

Ijah EmoTemo said...

ifa >> hehe takpe ifa, insyaAllah nnt dpt la tu heheh. err jgn la merajuk dgn en nuff. erkk heeheh

sweet & simple said...

tula..insyallah2..amin..hehe

nazirah said...

alhamdulillah ;)

ekabukanmakcikkau. said...

wahh aku punya dah mati satu. ada lagi dua. aku harap cepat2lah ia mati sebab aku lepas ni akan lama xupdate dan bw . hermmmm

tiefazatie said...

hihihi..nak gak merajuk..blh?hihi

NuReLLe said...

sekali je cashout ngn nuff..patu terus curang ke advlt pula..gugugu

Ijah EmoTemo said...

sweet&simple >> hihi insyaAllah :)

Ijah EmoTemo said...

nazirah >> alhamdulillah :)

Ijah EmoTemo said...

eka >> hihi , ijah pun dah ada yg mati 1 and ada 2 BE yg tgh running :) heee.. mcm tu plk? heehhe

Ijah EmoTemo said...

ifa >> erkkk boleh la jgk ahahah

Ijah EmoTemo said...

nurelle >> wow dah curang? heheeh

syahirooAhmad said...

saya tak pernah dapat BE.. nuffnang jahat... amount tak pernah berubah... :(

LuN@_aiDi said...

Alhamdulillah.. rezeki!

siti kektus said...

wewiitt. dapat be baru. ;)

Umie Artoqiemie said...

ni sebab kau post gambar aaron aziz lah ni..hahha. BE mencurah-curah..

Ijah EmoTemo said...

syahiroo >> ololo , takpe insyaAllah nnt akan ada punya :) sabar je k! :)

Ijah EmoTemo said...

luna >> alhamdulillah , rezeki :)

Ijah EmoTemo said...

siti >> heheh alhamdulillah rezeki ;)

Ijah EmoTemo said...

umie >> hahahaha aaron byk ong wooo.. jgn dia mintak sikit duit be ijah suruh belanja dia sudehh ahahah

Jue said...

syukur =)

kitaorg ada satu je BE..cash out? x pnah lagi. Bukan sebab nak nungu penuh tp mslhnya mmg x pnah penuh hahaahahahhaha

Ijah EmoTemo said...

jue >> alhamdulillah syukur hee :)

hahahahah adoii tergelak ijah baca ni ekekekek.

sha my heart said...

Asyik BE melekat jer? Cayalah..

Apa rahsia? =)

Ijah EmoTemo said...

sha >> hehe alhamdulillah , rezeki semua ni :)

hee rahsia nya kena sentiasa update, sentiasa tukar bio info di nuffnang dan mungkin jg kena selalu "meminta" dgn pihak nuffnang utk BE if dh lama xdpt :)