Home

Tuesday, October 4, 2011

Carta Hitz Minggu Ini. Eh?

EH! Sejak bila pulak belog ini ada entry khas untuk Carta Hitz ni? Haha , sebenar nya aku tengah malas nak menulis panjang berjela. Minggu ini aku sangat malas nak update. Even auto post ini pun aku malas nak taip. Aku sangat-sangat malas nak menulis walaupun aku teringin sangat nak update belog hari-hari meskipun ia nya cuma auto post. Otak tengah serabut , emosi tengah tunggang terbalik lebih baik diam kan diri bukan? Heh.

Ok jom tengok lagu-lagu yang sering di putarkan dalam mp3 aku sejak dua menjak ni. Jangan ada yang tercengang sudah tengok list-list lagu aku ni ha. Aku tepek youtube aje. Nak tahu tak? Nak tahu tak? 


Terri Merri - OST filem hindustan Bodyguard.

hoii, tak tahu kenapa aku asyik pasang lagu ni dalam mp3 aku. macam syok je dengar lagu ni. hihihi. ini semua lepas aku pergi tengok filem Bodyguard ni dengan kawan aku. hihi.


FT Island - Bad Woman 

haaa ini lagi satu hal. aku tengok kawan-kawan twitter aku sibuk tulis pasal FT Island FT Island , aku pun sibuk youtbe dengar lagu diorang. sekali jatuh hati dengan lagu atas ni :P


Nera - Hatimu Milikku.

Erk! Ini pun sama! Lagu yang tak pernah dengar masa sebelum-sebelum ini. Sekali boleh jatuh hati dengar banyak kali. Tssk.

Heh , aku sendiri tak percaya yang aku boleh dengar dengan lagu-lagu ini tau. Sebab semua-semua tu tak pernah aku minat -_____-' Sekali kau , aku dengar tanpa henti pulak lagu diorang. Keh keh keh. Dah lah cukup sampai sini dulu aku update. Aku punya mood tengah tunggang terbalik tak tentu arah. Tak cukup kuat nak menulis merapu-rapu ikan kerapu kasi ceria kan hati sendiri. Kadang-kadang nak juga masa bersendirian kan untuk tenang kan jiwa gitu. 

Ehem , apa lagu yang korang selalu putarkan dalam mp3 korang sekarang ni? Ehhe , seriously mood aku tengah jiwang sekarang. Semua lagu nak jiwang. Okbai.


All the best untuk semua PMR 2011 Candidates! Do your best korang dan jangan kelam kabut kalibut masa nak menjawab. Baca doa dan berselawat masa sebelum nak jawab. Kalau tak boleh nak jawab , berselawat banyak-banyak. Good luck guys! :)


p/s :: 41 hari lagi sebelum hari SPM aku tiba. sangat cuak dan sangat stress. tolong doa kan aku semoga aku dapat buat yang terbaik ya. ishh , stress lah -.-'


Terima kasih sudi baca entry ini :')

26 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dekat ipod ai penuh ngan lagu CNblue,SNSD, Jkop nak list byk sangat ngeeee plus surah yasin....lagu2 gak mengaji jgn lupa bekalan kiter nnt ngeeee

Peah Glemer said...

aku suka lagu nothing - the script kehkehkeh

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> wahhh... sume lagu2 yg ai err tak kenal hehehe...

ahha! betul tu... ai pun ada jgk folder khas utk zikir/yassin.heheh. plg terlena dgn bacaan2 mcm tu :)

Ijah EmoTemo said...

peah >> nnt nk cari utube lagu tu ahahah

A retarded kitty said...

FT Island legend

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

now ai suker dengar CNBLUE punya lagu...group rock gak mcm FT island jugak... vocalist dia pernah berlakon dlm u are beautiful tue....SNDN x kenal???? pemes giler depa tue cheq oiii lagu pow best...lawa2 plak tue ngee

miloais said...

FT Island??? peberet my doter nih!

jap iols nak gi dengar kat youtube....

hiks

tiefazatie said...

ifa..surah2 penting..kena ada gak..astu lagu korea je byk nie..CNblue..dbsk..superjunior..haha

Ijah EmoTemo said...

a retarted kitty >> oh yes! :)

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> erkk ai klu lagu2 kpop j-pop dan sama waktu dgn nya mmg org kena kenalkan baru ai tahu hehehehe

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> hihi along pun minat FT Island eh? curlastt! hikss...

Ijah EmoTemo said...

ifa >> yeap sama2! surah2 wajib ada atleast surah yassin :) ngehehe.

wow curlast ifa! ahahah

Hanie_Dew said...

aaahhh~~~~ FT Island Lee Hong Ki~~~ sarangheyo.... *mod fangirl on*

Fara E's said...

cam same jep weyh , haha

sitiezahim said...

akak tengah giler layan lagu korea skarang..lagu lama tapi citer korea tuh baru tengok so kira lagu baru la dlm list akak..hehehe

Hanis MY said...

Wee good luck juga buat mereka.

Ijah EmoTemo said...

hanie >> woah ini betul2 peminat kpop ni hihihi

Ijah EmoTemo said...

kak sitie >> hihi ijah dulu2 dah minat lagu korea. then after hdd rosak semua lagu2 tu dlm hdd , terus lupa nama2 lagu tu and terus hilang minat -.- hehe boleh mcm tu ehehe

Ijah EmoTemo said...

farah >> hahaha sama ke? sep sep! ahaha

Ijah EmoTemo said...

kak hanis >> heee iyep gd luck tuk diorg :)

adwafarahin said...

dlm 3 lagu tu lagu last je aku tau haha :)

Ijah EmoTemo said...

adwa >> hahaha ok la tu :P

Tasha said...

layan~~~

hehe,tp stadi fokus tau.all the best!

Ijah EmoTemo said...

tasha >> hehehe.. yeah! :)

Jue said...

all the best for SPM dear
toksah nak stress
yakin boleh oi! hihi

Ijah EmoTemo said...

jue >> tq! heheh stress jgk la dgn mcm2 benda fikir. hehe. tq tq! hee.