Home

Monday, September 5, 2011

Untuk Wanita Teristimewa !

Nota : Ini merupakan entry AUTOPOST.

Entry kali ini aku tuju kan khas buat wanita yang sentiasa mendapat tempat istimewa di dalam hati dan hidup aku. Iye benar the one and only bak kata omputih khen? Hiks. Sebelum aku mengarut tak tentu hala , lebih baik aku pendek kan tulisan aku agar tak menjadi semakin merapu. Lagipun aku pun tak mahu tulis panjang-panjang. Heheh.

5 September bersamaan hari ini merupakan hari jadi Umi aku. Iye benar hari jadi Umi yang ke 50 tahun. *tiup belon* Ekekekek. Meskipun sudah berusia 50 tahun officially hari ini lah kan, tapi Umi aku maintain awek muda wokeyy? Eh memuji nampak? Harus lah kan?! Muahaha. Kitaorang tak ada buat sambut apa-apa pun. Just wish macam biasa aje lah kan. Hihihi. Memang kitaorang jenis tak biasa sambut apa-apa. Hehehe. Cuma aku macam biasa lah kan? Wajib buat entry khas kan ! Hiks.

Ehem , di bawah itu , sekadar sedikit ucapan untuk Umi tersayang. Tak mampu hendak membeli hadiah yang mewah-mewah tapi cuma mampu berdoa untuk Umi agar terus di panjang kan umur dan terus di berikan kesihatan yang baik. Tssk , apasal bila tulis benda ni pun aku terasa nak menangis ni? Haih , sah-sah emosi tengah dalam keadaan berbahaya ni. Cehh. 


Untuk Umi yang tersayang , 

Selamat Hari Jadi yang ke 50 Umi !
Semoga Umi terus di beri kesihatan yang baik , di panjang kan umur , di murah kan rezeki serta di berkati Allah s.w.t

Ijah Sayang Umi sangat-sangat !


gambar atas 1 ; AidilFitri 2011.
gambar atas 2 ; Terengganu 2010.

Cukup setakat ini ye kawan-kawan. Aku dah kekurangan idea untuk menulis apa-apa lagi. Hendak menulis tentang raya , aku rasa raya 2011 so far sangat biasa-biasa aje. Nothing special to share lah kot. Hehehe. Nanti if aku rajin aku akan update lagi. If not , tunggu aje lah sampai aku rajin kan? Ahaks.

Terima kasih sudi baca entry ini :)

15 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi bufday auntie
moga bertambah rezeki dan di panjangkan usia...ameen

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> TQ ye :)

tiefazatie said...

hepi besday aunty!
moga pjg umur..murah rezeki..=)

Ijah EmoTemo said...

ifa >> tq ye! :)

Ijah EmoTemo said...
This comment has been removed by the author.
ChaCha said...

happy besday makcik :) sehari awal :)

.: iEyLa :. said...

SELAMAT HARI LAHIR AUNTY!!!!

Ijah EmoTemo said...

cha >> terima kasih ye :) hehe , selamat hari jadi jgk utk awak! :)

Ijah EmoTemo said...

ieyla >> terima kasih ye :)

MamaYatie said...

happy birthday auntie..
semoga pjg umur, murah rezeki & cpt2 dpt menantu...ahakss...gurau jerk!

Ijah EmoTemo said...

kak yatie >> tq ye. hihi. err menantu sepoloh tahun lagi *gigit jari* ahahah

miloais said...

happy birthday umi...

*tetiba jer panggil umi kan???*

moga panjang umur.. murah rezeki
dan sihat sejahtera selalu hendaknya..
amin....

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> ahahahah ada udang di sebalik mee lettueww.. kiki.

tq ye :)

アヌム ちゃん said...

hepi belated besdey utk umi awak ye..

Ijah EmoTemo said...

アヌム ちゃん >> tq ye sis! :)