Home

Thursday, January 12, 2012

Retis Kasi Wish Dekat Kitew. Kau Hado? *larik*

Seperti yang semua tahu , semalam kan , birthday aku yang ke 18 tahun. Semalam memang terlalu ramai yang wish birthday aku sampai aku rasa tak menang tangan nak balas satu per satu. Memang banyak sangat sampai aku pun jadi terharu okeh? Hihihi. Maklumlah kan , jiwa rapuh , senang betul nak touching-touching semua ni kan? Hahahah.

Ehem , lepas itu paling aku tidak sangka bila kawan-kawan aku yang suka gelarkan diorang as Geng Pora dengan bergigihan menyeru nama Rossa dan Aaron Aziz untuk wish birthday aku. Hahahah. Lepas itu geng Aaronators pun tolong seru Aaron Aziz berkali-kali suruh wish birthday aku jugak. Lepas tu Kak Echa dengan Hani tolong seru Sharnaaz wish birthday aku jugak. Lepas tu Kinah tolong seru Adi Putra dengan Shila Amzah suruh wish birthday aku jugak. Sengaja aje lah kan nak tengok diorang balas atau tidak kan? Hihihi. Aku pun tak ada pun berharap sangat sebab tahu mention artis-artis ni memang sentiasa penuh okehh? 

Tapiii Tapiii Tapiii ... jeng jeng jeng jeng jeng ... Sungguh ku tak sangka sebab ... 


Aaron Aziz , AdiPutra , Sharnaaz Ahmad , Shilla Amzah , Diyana Halik (oh ini bukan artis tapi wife artis hahah) and Rossa WISH KITEWW LAHHH! :D

Erhiks , sangat tak sangka semua yang diseru memberi wish dekat aku ye? Hahahaha. Masa mula-mula dapat wish from abe Chanaz memang aku tergamam kejap. Baca wish nya stay cute ye? Ya Hampun terharu tergamam katanya! Hahahahahah. Lepas bukak direct message dapat wish from Adi Putra. Hihihi tersenyum lagi. Lepas tu pagi nya pulak dapat wish daripada wife Aaron Aziz , Kak D before diorang bertolak ke airport untuk ke Jepun. Terharu sekali lagi sebab tak sangka dapat pulak wish dari Kak D. Lepas tu check DM tengok abe Tapa ku pulak wish via DM ye. Haippp orang nak favourite kan pun tak boleh. *nangis* Hahahaha. Lepas tu dapat wish daripada Shila Amzah hiks. Ehem lepas tu pulak dapat wish daripada Rossa. Okayyy yang ini aku sangat terharu sebab Rossa bukan senang nak dapat balasan reply tweet dia tau. Tapiiii tak sangka aku sempat dia wish Happy Birthday dekat aku. Erhiks sangat terharu :')

Tidak kisah lah kan artis ke atau siapa sahaja yang wish birthday aku semalam memang aku sangat terharu tau. Terima Kasih sangat-sangat korang semua! Aku sangat-sangat terharu dari lubuk hati aku. Tidak kira lah korang wish dekat Facebook aku ke , Twitter aku ke , mahupun di Blog semalam , terima kasih sangat-sangat. Aku sangat hargainya tau! Ewah ucapan mengalahkan artis tau! Keh keh keh :p

Semalam sebenarnya aku berkesempatan pergi ke PC TOP 5 ABPBH yang berlangsung di Holiday Villa Subang Jaya , tapi itu nanti aku cherita k? So memang sepanjang tengah hari sampai ke petang aku berada dekat sana. Ehem bila pergi PC Top 5 ABPBH wajib ler ada jugak artis-artis kan? Dekat sana pun sempat jugak dapat wish dari artis-artis katanya. Bergigihan kaka Ekah dengan kaka Fieza bagitahu retis-retis itu hari semalam ialah hari jadi aku *blushing* Erhiks Sam , Maya Karin , Fizz Fairuz , Adi Putra , Shila Amzah sempat lah kan wish birthday kita katanya. Hiks. Si Fizz pun sibuk mencakar aku bila nampak aku sampai gegirl keliru siapa yang suka mencakar ni? Hahahah. Lepas masa jumpa Shila Amzah sempat dia kasi birthday hug. Auwww , tak sangka gituuu! Hahahaha.


sekeping gambar je mampooo tepek dulu ! hihihi.

Erkk , so nak bagitahu apa sebenarnya ni? Korang hado retis kesayangan wish macam gini? *larik*


Terima kasih sudi baca entry ini :)

22 comments:

Liyana said...

wahhhh untung laaaaa *nada jeles* hehehehe

happy birthday k :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlastt sgt uols
yalah dah kwn ngan retis gituew!!

Ardini Humaira said...

waaa tahniah :D

Innanie | Ariffin said...

fuhyoooooooooo!!! mesti kembang semangkuk ni. happ besday dear.

line artis dah!

fatin amalina husna said...

untung lerr..haha..

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

miloais milo said...

iols sentapz hoccay!

rasa nak gi bom aje twit2 ngan fb uols tuh
bleh gitu??? :hentak2 kaki tahap gaban dah ni!*
hahahahahah

beb - bahagia kan rasanya.... retis pujaan gitu...
ehhh silap... uols stalker pujaan retis gitu!
wakakakaka

dahhhh.... jangan nak laser iols balik ye!
hiks

miss you beb!
nanti kalo iols gi wangsa walk - kita gi makan2 mau???? bulan 2 kot - iols kelapangan.....

aanie said...

uwaaa...jelesnya ai...
btw, hepi besday ijah... - dari bakal retis..blh gitewww..hiks...

sitiezahim said...

hahahahah jeles keee...mmm jeles la gak..bukan main ek..hahahaha..btw eppi belated besday ijah kiut miut..:)

Hanis MY said...

Laa bday ijah ke...happy bday dear...

Ijah EmoTemo said...

liyana >> hehehehe biasa2 aje. thank u :)

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> ai biasa2 jah.. untung nasib je ni.. ngeee

Ijah EmoTemo said...

Dni >> Heheheeh thank u :)

Ijah EmoTemo said...

innanie >> hehehe terkejut ekceli sume serentak wish birthday :)

thank u hehehe :)

Ijah EmoTemo said...

fatin >> hahaha mana ada , biasa sajork! :p

Ijah EmoTemo said...

emmet >> thank u so much!! :)

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> gedikss sgt nk bom segala bagai ai khen?? *meraung* hahahahahahaha..

erkk choii stalker hahahah.. bencikk hahahaha...

miss u too.. wokeyy!! sila roger2 k klu nk berdating dkt situ hahah rinduu ahh ;)

Ijah EmoTemo said...

aanie >> ngeee jgnla jeles.. hee kebetulan sajork semua ni :)selalu mention haramjadah nk dpt hahaha. :p

thank u!! hahah pun boleh :p

Ijah EmoTemo said...

aanie >> ngeee jgnla jeles.. hee kebetulan sajork semua ni :)selalu mention haramjadah nk dpt hahaha. :p

thank u!! hahah pun boleh :p

Ijah EmoTemo said...

kak sitie >> hehehe tak perlu kot nk jeles ngeee. thank u so much :)

Ijah EmoTemo said...

kak hanis >> hehehe yups 11 jan aritu ngee. thank u so much kak hanis :)

Ijah EmoTemo said...

kak hanis >> hehehe yups 11 jan aritu ngee. thank u so much kak hanis :)