Home

Monday, December 31, 2012

Cherita Emo-Temo di FB. Jom LIKE!

Entry Ini Merupakan Entry Yang Dah Di Gam Gajah!
Untuk Update Yang Terbaru , Sila Scroll Ke Bawah!


Kali ini aku hendak lupakan sekejap cherita tentang lagho mahupun kisah Jijah dan retis. Kita lupakan seketika sebab Jijah mahu mempromosikan fanpage belog Jijah iaitu Cherita Emo-Temo. Aku tak mampoo nak ada fanpage nama sendiri , mampo ada fanpage untuk belog sahaja katanya. Eh okay lah tu kan? Ekekeke.


Sebenarnya fanpage untuk Cherita Emo-Temo ini memang dah lama juga aku buat. Tapi bilangan yang like agak sendu lah. Jijah tak kisah cuma Jijah harap lagi ramai yang like katanya. Mueheheh , gila kuasa punya Jijah kan?! Ekekeke. Dulu asal buat fanpage untuk main-main. Tapi lama kelamaan rasa best pulak handle fanpage untuk belog ni sebab boleh syok sendiri walaupun hampir 50% yang like fanpage tu kawan sendiri sebagai tanda sokongan dan juga tanda keterpaksaan erk untuk Jijah. .___. 


Jika diikutkan tak ada apa-apa pun yang menarik dalam fanpage itu. Cuma kalau korang suka banyak update Jijah yang merepek , merapu dan kadang-kadang sahaja ber-informasi boleh lah LIKE fanpage belog Jijah iaitu Cherita Emo-Temo. HEHE. Dekat situ Jijah banyak update tentang belog ini dan kadang-kadang Jijah kongsi gambar-gambar Jijah yang mana kadangkala Jijah malas nak tepek dalam belog. Boleh macam itu? Katakan sahaja boleh! Hahahaha.


Ehem ehem. 



endahkan apa-apa yang kelihatan!
LOL.

Jom Uols LIKE Cherita Emo-Temo !

:)

pssst : Thank You 165 LIKE di FB! Sayang Uols Ketat-Ketat! :p

Biasanya juga setiap kali penghabisan entry Jijah , Jijah juga ada letak link untuk korang LIKE Cherita Emo-Temo ini katanya. Kalau yang belum LIKE , maka cepat-cepat lah LIKE okes? Muehehehe. Kalau tak memaksa tak sah kan Jijah ni?! :p

So apa lagi uols...yang belum LIKE tu cepat-cepat okes pergi LIKE! Hehehe. Alah semua mesti punya ada FB! Apa salah nya LIKE khen? Ngeh ngeh ngeh! :p 

Terima kasih sudi baca entry ini :)

19 comments:

Anisa Hang Tuah said...

jom jom likeee

miloais milo said...

rasanya dah like dulu...

walopon dedulu like lite-lite sugi jahhhhh!~
wakakakakaka

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rajin promote
sure ramai retis howt2 yang like ni ngeeee

KhaiRin : anies said...

amboi3

Farra Dhelina said...

hyeeeeeeee heheheh finally! yeeeehaaaaaa

tiefazatie said...

waahhh//maju u..hehe

syafiqakarim said...

haha kurenggg fb

Qhaifa Nur said...

nanti nak terjah fb...

Sharifah syazee said...

amboi.femes die nti. :)

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Adylia Qarissa said...

gam gajah kuat tau ;p

Anonymous said...

These are impressive articles. Keep up the sunny handiwork.

Anonymous said...

uyqdltkse
http://qr.arena-solutions.co.uk/47 コーチ メンズ
http://youcefkastru22.xanga.com/767247819/so-you-want-to-be-an-govt-mentor-do-you/ コーチ 財布
http://x5.pl/1axf coach バッグ
http://p0i.de/jzzv コーチ 財布
http://np.gs/1cel コーチ coach

coach 財布
コーチ アウトレット
コーチ coach
コーチ アウトレット
コーチ アウトレット

Natrah Norlin said...

:D

アヌム said...

uishh glemernyeee.heeeeee

duniafana said...

coool

IdaShazana said...

Chaiyok

SeKai said...

wwuuaahh!! kemain melebarkan sayap ke pesbuk la kau mekjing??

AzLiN SaFeNa AzIhAR said...

hi...salam perkenalan dan selamat tahun baru... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow me.. www.azlinsafena.com tq