Home

Saturday, December 24, 2011

MV Patah Seribu - Shila Amzah. Bergandingan Dengan Sharnaaz Ahmad? *cakar netbook* LOL.

Panjang tak tajuk di atas? Dramatik tak tajuk di atas? Okay penghujung ayat itu mungkin ada dramatik sikit. Tapi siapa selalu jenguk twitter aku , mungkin dah lali dengan ayat-ayat dramatik seperti itu kot? Ahaks. Semalam aku tidur agak awal. Letih bersisa sebab menjaga nenek aku di hospital. Itu next time aku cherita lebih lanjut , itu pun kalau rajin. Heh , sebab kadang-kadang aku macam malas jugak nak menulis tentang perkara personal. Gituew. Lepas tu pukul 1 pagi terjaga goreng nugget and minum nescafe. So , celik lah mata aku sampai sekarang ni ha.

Kemudian check Twitter , tengok-tengok timeline penuh dengan retweeted Shila Amzah yang mengatakan MV Patah Seribu sudah keluar full version. Oiii ini tidak boleh jadi ! Punya berbulan-bulan aku tunggu , tiba-tiba aku lambat tahu? Apa semuaa ini?? Dik Pora tak boleh terima kenyataan !! (((tutup telinga sambil menjerit))) Hakhakhak tak sudah-sudah nak dramatik. Ehem , sebenarnya kan yang buat aku lagi excited sebab nak tengok retis kesayangan kita dalam muzik video tu. Haipp bukan Aaron Aziz. Kowser tauu dengan tekaan korang. Hahahah , tiba-tiba je khen?!

Ehem , aku nak tengok teman tapi mesra Shila Amzah iaitu Sharnaaz Ahmad dalam MV Patah Seribu itu. *cakar dinding erkk* Kemain lagi tau aku menunggu untuk MV Patah Seribu ni tau! Kekdahnya lagu Patah Seribu ni memang lagu peberet aku since Shila Amzah buat cover dekat youtube lagi tau. Entah , lagu tu best untuk halwa telinga aku. Eheh. Punya lah stress tau nak tunggu MV Patah Seribu ni sebab asyik tengok trailer dia aje. Heh. Gituew. Tulis banyak pun tak guna. Jom layan MV Patah Seribu uolsz! Oh abe chanaz! Ehhh.



Dah tengok uols? Best jugak khen MV Patah Seribu ni kannnn? Best tak best mek tehtap suka dengan lagu Patah Seribu ni uols. Hahahah. Ehem katanya lepas ni akan ada telemovie Patah Seribu okes. Ala-ala sambungan dari MV ini leww tueww. Tak usah tanya pasal pelakon nya sebab Shila Amzah dengan Sharnaaz Ahmad yang akan berlakon dalam cerita tu. Okayyy cakar meja pulak. Oppps. Tak sabar jugak nak tengok cherita tu nanti khen? Semua cherita yang hado Sharnaaz Ahmad terasa tak sabar nak tengok uols. Errr.


Ahaks. Sebenarnya saja-saja je aku update tentang ni. Saja buat entry santai macam ni. Ke entry dramatik lagi geletis uols? Ahh lantak ah. Hahahah , lagipun aku nak selang selikan entry dengan benda lain. Nanti kang kalau orang masuk belog aku scroll dari atas sampai bawah semua muka Aaron Aziz ada yang muntah hijau pulak kang? Tak pasal-pasal salah kan diri ku yang kiyut iniew. Hakhakhak. 


Erhiks. InsyaAllah , nanti akan ada update menyusul pasal drama Bicara Hati lakonan Sharnaaz Ahmad dan sebuah novel nukilan Damya Hanna yang telah di adaptasi longgar kan ke bentuk drama. Lagipun ada kawan aku kirim gambar-gambar mencakar eh opps menarik drama Bicara Hati itu. Tapi tunggu dulu okes? Erhiks. Aku pun rasa nya dah macam nak merapu aje ni , so better aku titik noktah kan penulisan aku di sini. 


So cuti tiga hari ini korang semua pergi mana dan buat apa? Selamat Bercuti dan Berhujung Minggu korang! :)

Terima kasih sudi baca entry ini :)

18 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sadis nyer lagu ni
dah jadi mcm drama MTV theyols ni
mek ijah jgn stress na
BFF ada lagik auwwww

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> lagu ni lagu peberet ai hiks. ahaks , dramatik dedua! hiks.

Hahahahahah , guling2 tauu komen uols! Haish ai dgn BFF xda apa2 hub okes *blushing* keh keh

Hanis MY said...

eh jakun ni baru tahu pasal MV ni wuwuw...

tiefazatie said...

hye dear!how r u??waaahhh..rindu ijah gak..hee..take care tau dear..=)

Kamalia said...

ok, terasa nak cakar monitor pulak..slalu nmpk org cerita psl lagu ni, tp xpenah nak dengar..baru ni ha rajin nak klik mv tuh..terima kasih dik Pora.kahkah.:))

Ijah EmoTemo said...

kak hanis >> hehehe mmg baru keluar pun MV tu hehehe

Ijah EmoTemo said...

ifa >> ifaaaaa!! hihi alhamdulillah sihat. ngee rindu rindu!!:) tq ifa! u too take care ok! *hugs*

Ijah EmoTemo said...

akak kamalia >> hahahah aiyooo nk jd geng ijah eh cakar mencakar ni? ekekekek.. sila sila dgr :p ahaks!

Paris Lipton said...

sharnaaz ahmad??????? nk MUNTAH lehhhhh
kuikuikui ;p

Ijah EmoTemo said...

paris >> sampai ati nk muntah.. sob sob sob hahaha

Asmara said...

eh2 sama komen ngan kamalia, slalu org perkata pasal lagu ni, ni baru first time dengar. haha.. nmpk sgt duk obersea gitu. ekeke..

Juliet_iRa~" said...

wahhh nak ada telemovie plak?

ngee..suka juga...;p

aimie amalina said...

layaaaann :)
nmpak ramai gak post lagu ni
ramai gak mint kan

weeeee
suke2!

So Shy Lady said...

woh ijah dh klua dlu ala...akk n ank2 pun mmng asyk duk layan lagu ni smnjak 2 mnjak nih.. ;D

Ijah EmoTemo said...

kak asmara >> hahaha takpe akak duduk oversea so lmbt dgr pun xpe ekekek

Ijah EmoTemo said...

juliet >> hehehe yup yup ! ;)

Ijah EmoTemo said...

aimie >> heheh itulah! lagu ni best la jgk khen :P itu yg ramai tepek lagu ni jgk kot hehheh

Ijah EmoTemo said...

kak shy >> heheheh ijah harus pantas hahahah :p kannn feberet lagu ni hehehe