Home

Saturday, December 10, 2011

Rezeki Disember :: Terima Kasih Nuffnang!

Sebenarnya ada banyak cherita yang aku ingin kongsikan. Sangat banyak. Aku agak risau dengan kekangan waktu yang aku ada , dengan kesihatan yang tidak mengizinkan , dengan kemalasan berganda-ganda dan dengan macam-macam perkara yang tak terjangka hendak terjadi. Aiseh. Macam-macam hal. 

Sebelum aku berceloteh lebih panjang , aku hendak panjatkan rasa syukur dengan kehadiran 2 buffered earning didalam belog aku. Alhamdulillah. Erk kenapa aku rasa ayat aku macam dramatik uols? Hahahaha *pang*. Sebenarnya agak terkejut bila check Nuffnang tengok ada 2 ketul BE gituew. Wajiblah aku rasa gembira khen? Alhamdulillah.


terima kasih Tiger Balm Warm & Cold Plaster
&
terima kasih UIP Mission Imposible 4

kerana memilih untuk bertapak didalam belog saya! 

gitueww ucapan DivaPora. ahaks.

Erhiks. Syukur sangat dengan rezeki yang diberi ini meskipun nilainya masih kecil. Tapi kalau kumpul sedikit demi sedikit bukan kah lama-lama jadi bukit kan? Lagipun belog aku cuma belog picisan sahaja , so jangan nak berangan nak dapat nilai tinggi-tinggi khen? Gituew ayat pasrah khen? Hakhakhak :p

Sejujurnya , aku sangat bersyukur juga kerana UV traffik untuk minggu ini dan sebelum ini melebihi 100+ sehari. Sangat bersyukur sebab belog aku agak jarang untuk ada UV Traffik melebihi 100+ sehari kalau tak pergi blogwalking. Muehehehe. Kan dah bagitahu cuma belog picisan jahh. *meraung* Hakhak. Tapi syukurlah sebab sejak dua menjak ni ramai pulak yang masuk dalam belog aku kan. Mungkin sebab penangan entry Ombak Rindu khen? Hiks.

So , aku saja nak update tentang itu jah. Selamat Hari Sabtu! Selamat Berhujung Minggu! Aku tak berani janji bila aku akan update entry tentang ehem yang telah aku janjikan sebelum ini. Tapi harap-harap aku boleh publish by next week lah ye? Harap-harap ... -.-'

Terima kasih sudi baca entry ini :)



16 comments:

laskar pelangi said...

waaaa..tahniah cik adik.lama tak singgah sini. header cik adik pun dah berubah:)

sihat ke? dah habis spm kan? =) amacam cuti...??

saharinasaharudin said...

bestnyeee dpt BE.congratss ;)
xsihat ke?get well soon :)

Quincie Hani said...

kelasss jah..hehehe..get well soon sista ^^,

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Syafiq Ahadin said...

woah! tahniah! saya tak dapat lagi. yang ada pun dah dekat 2 bulan dah. huhu! UV pula 500 sehari (sila jeles). hehe! :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alhamdulliah lepas ni boley belanja ai teh tarik kaw kaw na ngeee

aleen aiden said...

woahhh ni mesti nuff die da bley beli dslr nih.nak eskem!!!hee

Hanis MY said...

bestnyaaa...alhamdulillah rezeki..

Ijah EmoTemo said...

akak pelangi >> heheh , tq akak! alhamdulillah dh seminggu habis spm. syukur sihat aje skrg cuma batuk dgn selsema sikit2 hehe. cuti bestt hahaha

Ijah EmoTemo said...

saharina >> heeee tq tq!! :)
yups batuk n selsema.. tq ya! :)

Ijah EmoTemo said...

Hani >> Hahaha curlastt ka?? Hehehe tq Hani ;)

Ijah EmoTemo said...

pakjoe >> hehe tq , nnt ijah singgah :)

Ijah EmoTemo said...

syafiq >> tq.. hehe tak jeles pun. rezeki masing2 :)

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> bereeeh! boleh je :p

Ijah EmoTemo said...

aleen >> erkk tak ada la smpi mampoo beli dslr heheheheh tp klu rmi kelik ahaks mampoo la kot ekekekek

Ijah EmoTemo said...

kak hanis >> alhamdulillah rezeki :)