Home

Wednesday, December 7, 2011

Aaron Aziz Cakap Saya Skuad Terjah? EH!

Setelah hampir dua minggu tidak mengabadikan diri kepada belog kesayangan , akhirnya aku kembali mengetuk keybord untuk kembali aktif dan mengupdate apa yang patut. Almaklumlah semalam aku telah selamat daripada cengkaman SPM. Mueheheh cengkaman ye Jah? Kemain ayat kau Jah! Ahaks. Sebenarnya terlalu banyak cherita yang hendak aku cheritakan kepada korang. Tapi kena one by one sebab memang terlalu banyak perkara yang terjadi sejak sebelum SPM , semasa SPM sehingga lah habis SPM ye? Ehiks.

Kalau diikutkan , memang ada banyak sangat cherita tentang Aaron Aziz ye. Tengok tajuk entry ini , pun Aaron Aziz. Ya Hampun dah macam jiran sebelah aje Aaron Aziz ni ye sebab lepas ni memang banyak sangat entry pasal Aaron Aziz dan si dramatik Diva Pora iaitu aku lettuew. Hakhakhak. Jadi aku bagi amaran awal-awal ye , jangan ada yang loya masuk belog aku nanti sebab memang terlalu banyak kisah Aaron Aziz nanti. Yang nak loya nak muntah nak tercirit sekalipun sila cari tandas ye ? Bukan cari belog aku. Eh!

Aduhai , bila dah lama tak menulis terasa nak menulis macam-macam kan? Ehem ehem. Sebenarnya tadi mula-mula nak buat Wordless Wednesday tapi terasa nak menulis jugak. So cancel! Saja nak tepek sekeping printscreen yang sempat dilakukan beberapa hari lepas. Ehem ehem. Kisahnya panjang. Nak cherita keseluruhan nya memang kena tunggu okes? Ahaks. Cuma saja nak gebang dekat orang khen bila Aaron Aziz sebut nama kiteww siap kasi gelaran #SkuadTerjah? Oh no no no ! Ku bukan #SkuadTerjah ye bang Tapa! Ahaks.



kau mampooo? *nangis*

choii sangat! lol.

Ehem mana kan tidak digelarnya macam gitu kalau mana-mana aje ada muncul aku kot? Eh mana ada! Ahaks. Nanti aku cherita ye macam mana boleh sampai terpancul gelaran itu kan? Hahahahah. Maklumlah Ahad lepas sempat jumpa Aaron Aziz di Wangsa Walk Mall. Terkejut katanya melihat diriku padahal sah-sah WWM sebelah rumah ku aje kan? Opps! Nantikan story mengenai Road Tour Ombak Rindu nanti eh? Bukan story Road Tour OR sahaja tapi ada kisah Malam Gala OR , Rehearsal Badai Semalam , Teater Badai Semalam , Halfest 2011 dan banyak lagi okes? Itu semua kisah Aaron Aziz sahaja ye? Aduhai wajib ke tukar nama belog uolsz?

Hakhakhak... geletis sungguh! By the way, aku hendak mengucapkan terima kasih banyak-banyak buat semua yang memasuki belog picisan ini. Meskipun aku tidak lah gigih peromot sejak kebelakangan ini kerana SPM tapi UV belog ini puratanya 100+ UV sehari. Alhamdulillah. Terima kasih sangat-sangat! Aduh buat ucapan pulak. Ngeh ngeh ngeh. Macam ala-ala panjang jugak ye entry kali ini? Haish. Nanti aku update lagi k? Akan ada banyak entry untuk di publish selepas ini okes? Ngeeee! So tunggu okes?!! :)

So sebelum berpisah .... nah sekeping gambar aku dengan Aaron Aziz yang seorang candid seorang ceria peace! Kau hado? Eh bai.


erhiks.

ahli skuad terjah ke saya persoalan nya? *nangis*

Terima kasih sudi baca entry ini :)

12 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mmg wajib pangey dia daddy hangkat lol....blh jadi official blog bang tapa mcm ni uols ngeee

mizzkechique said...

geng nas ahmad ni..hahaha

Tina Othman said...

pengsan 5saat tgk aaron aziz, jelesnya

Maisarah Ahmad said...

Choyy!! last sekali gambar dia ngan abg tapa! dah lah awal-2 tu saya dah jealous. Sampai bawah. LAGiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
JEALOUS tau!!!! LOL

Kamalia said...

Kahkah..klau betul jiran,mau ai pun trjah rumah ijah.
eh,dah abis dr cengkaman spm ni ape projek?

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> hakhakhak , nnt ai igt nk buat video suh dia mengaku jd daddy angkut ai lerr.. hakhak.. kann? asyik cite bang aaron mcm aaron jiran sebelah rumah je ni nangiss

Ijah EmoTemo said...

mizzkechique >> hahahaha abg nas rambut ketak lol.

Ijah EmoTemo said...

tina >> hehehehe itu baru sikit gmbrnya. tunggu nnt eh kasi pengsan terus hahah

Ijah EmoTemo said...

maisarah >> hehehe apa yg nk dijelesnya pun dik oiii... awak pun kan pernah jmp bang aaron :))

Ijah EmoTemo said...

kamalia >> hakhakhak abisla sume mintak alamat rumah ijah nnt ekekekek... ohh dh lama habis. 6 dec lps :)

farizulanuarmurad said...

ak ska post ni,,,kui3

Ijah EmoTemo said...

farizul >> hehehehe