Home

Wednesday, May 11, 2016

Edisi Bila Nak Rajin : Kelantan , Johor Bahru & Singapura.

Tahun ini Jijah telah sempat berkunjung ke beberapa negeri iaitu Kelantan & Johor Bahru beserta Singapura. Namun masih belum berpeluang untuk berkongsi pengalaman manis dan menarik di dalam belog picisan ini. Hanya sempat berkongsi gambar di dalam Instagram semata. Kemudian mulalah terasa alahai alahai sayangnya tak berkongsi di dalam belog khen?

Tetapi itulah pulak , hendak mencari semangat untuk menulis dan mengingati setiap perkara yang dah terjadi tu bukan sesuatu yang mudah sebenarnya. Almaklumlah diri ini kalau buat sesuatu jenis yang tak boleh nak ingat untuk tempoh yang lama. Kehkehkeh. Gaya macam urat dah putus beranak tujuh aje gaya lupaaaaa dia tu khen? Kihkihkih.

Jadi disebabkan hendak mencari mood untuk menulis tersebut , haruslah kita tayang sesikit dahulu gambar di dalam belog khen? Nanti , muncul lettuew semangat yang hilang kan? Hihiks.My hometown , Kelantan Darul Naim.
Balik ke sana atas sebab menghadiri kenduri kahwin kawan kakak pada bulan 3 yang lepas. Nanti Jijah sharing is caring dalam belog ini eh..


Singapura.

Ini yang paling terbaru. Bercuti sambil berniaga.

Hihiks.Beautiful sight at Gaden by The Bay , Singapore.

Gambar-gambar pembakar semangat untuk menulis dah ditepek. Nanti kita bakar lagi semangat untuk berkongsi cherita dalam belog picisan ini pulak khen? Kaedahnya macam ramai sangat yang nak membaca khen? Eh tapi tak kisahlah! Janji boleh lah dibaca kelak di hari tua kan? Konsepnya dibuat sebagai kenangan gituh.

Semoga dimurahkan lagi rezeki untuk pergi ke negara-negara lain serta negeri-negeri lain di sekitar Malaysia nanti. Amin. Korang dah ada perancangan ke nak pergi ke negara atau negeri mana selepas ini? :)

Terima kasih sudi baca :)

No comments: