Home

Thursday, November 7, 2013

Hanya Untuk Pembaca Belog Jijah : Diskaun 15 % Pembelian Tudung. Siapa Nak Angkat Keyboard!

Mesti ramai di antara kita semua gemar membeli tudung secara online bukan? Tambahan jika terdapat diskaun disertakan disetiap pembelian tudung tersebut kan? Hah! Ini Jijah hendak berkongsi berita gembira bersama-sama dengan pembaca belog picisan Cherita Emo-Temo. Memang sudah lama Jijah hendak berkongsi berita gembira ini bersama-sama dengan pembaca belog Jijah yang tersayang. 

Tapi apa berita gembira tersebut itu agak-agak?

Diskaun? Diskaun apa? Benarkah?

Ya benar , Jijah berbesar hati untuk memberi diskaun pembelian tudung di tudung2u.com.my sebanyak 15 % khas untuk pembaca-pembaca belog Cherita Emo-Temo. Mesti ramai yang gembira bukan? Bukan senang untuk mendapat diskaun sebegini rupa kan? Kan! Memang bukan senang untuk membeli tudung online dan mendapat diskaun yang sebegini rupa. 

Jadi apa tunggu lagi kan? Opppss tunggu. Kita tengok dulu tudung-tudung cantik yang ada dijual di Tudung2u ya? Jijah pasti mesti ramai diantara korang yang akan menyukai juga lantas terbeli khen? Haruslah kan! Dah lah shantek tetapi turut mendapat diskaun lagi! Mana nak dapat kan?

Terdapat pelbagai jenis tudung yang ada dijual di dalam Tudung2u. Antaranya ialah :


Tudung Bawal


Tudung Awning


Shawal HalfMoon


Shawl Labuh


Tudung Segi Empat

Hah! Itu baru sikit saja Jijah kongsikan pada korang. Kalau korang pergi sendiri di laman web Tudung2u mesti korang lagi rambang mata hendak memilih pilihan tudung yang bukan saja cantik malah juga murah serta berpatutan harganya. Tambahan pula terdapat diskaun yang Jijah turut berikan khas untuk pembaca belog Cherita Emo-Temo ini.

Oh sebelum terlupa , sekiranya korang hendak mendapatkan diskaun 15 % tersebut korang hanya perlu menggunakan voucher ini :

AHJ2013

Hah! Apa tunggu lagi kan? Cepat-cepat membeli tudung yang cantik dan mendapat harga yang lebih murah dengan menggunakan voucher yang Jijah berikan ini. Cepat rebutkan peluang ini kerana voucher ini hanya sah sehingga 15 November 2013 sahaja. Kalau terlambat memang korang semua sangat rugi okay? Bukan senang kan Jijah hendak memberi voucher diskaun begini kepada pembaca belog tersayang kan?

Jadi apa tunggu lagi? Gerenti korang pun akan suka melihat pilihan yang banyak serta cantik itu tau! Jom shopping dan membeli Tudung2u uols!

Terima kasih sudi baca entri ini :)

1 comment:

husna zahidi said...

nak angkat keyboard mesti sekali lptop..hahaha..