Home

Monday, December 15, 2014

Membeli Sambil Menderma Bersama Hawa Ghazzali Collections.

SPONSORED POST.

Kini , terdapat banyak pihak yang mengeluarkan bracalet ditampilkan bersama dengan charms yang comel serta cantik. Ia juga selaras dengan trending masa kini yang digayakan oleh dari bermacam-macam peringkat umur. Malah ia juga tampak cantik serta kelainan bagi si pemakai.

Bermacam jenis charms yang dihasilkan bagi menampakkan kelainan pada si pemakai. Begitu juga dengan Hawa Ghazzali Collections yang sentiasa menghasilkan gaya ekslusif bagi si pemakai. Pastinya memberi impak cantik , elegan dan ekslusif buat si pemakai. Kini , Hawa Ghazzali Collections telah mengadakan promosi Membeli Sambil Menderma untuk disalurkan kepada Rumah Anak Yatim di Batam.


Dengan setiap pembelian Murano Glass yang bernilai RM 80 ( *harga asal RM 169.00 sebiji ) , korang turut menyumbang RM 5 kepada Rumah Anak Yatim. Begitu mudah kan? Ianya terhad kepada 2000 biji sahaja dan korang perlu pantas melakukan tempahan kerana ia turut melakukan penghantaran percuma di mana-mana okay! Hubungi sahaja +603-21414802 untuk tempahan dan pembelian okay? Jom rebut peluang dengan promosi hebat ini malah kita turut sama-sama menyumbang kepada Rumah Anak Yatim juga.

Terdapat beberapa jenis Murano Glass yang memang bakal memikat hati korang juga. Tak percaya? Percayalah setelah melihat gambar-gambar dibawah ini okay? 


Cantik bukan? Memang cantik! Jijah sendiri turut tertarik dengan Murano Glass ini yang ternyata cukup elegan dan mempesonakan mata-mata yang memandang. Korang apa tunggu lagi? Jom sama-sama membantu dan menyokong Hawa Ghazzali Collections dengan membeli Murano Glass ini okay?

Cepat menempah dan membeli sekarang sebelum tarikh tutupnya tiba nanti. Nanti korang jua yang termimpi-mimpi dan teringat-ingat. Haaaa , dah payah pulak kang? So cepat-cepat menempah dan membeli okay! 

Terima kasih sudi baca entri ini :)

No comments: