Home

Tuesday, November 24, 2015

Teaser : Sekitar Kejutan Harijadi Untuk Siti Nordiana.

Kalau entri sebelum ini , Jijah menulis mengenai perkara yang tidak best di Gegar Vaganza. Kali ini mestilah nak menulis benda yang best pula kan? Asyik menulis benda yang tidak best saja pun tak seronok jugak. Sesekali mesti lah ketuk kibod cherita benda yang seronok pula khen?

Memandangkan masa cukup mencemburui Jijah , jadi Jijah hanya akan kasi teaser sahaja dulu. Boleh gitu? Ekekeke. Iyelah , kalau nak tulis full story , kenalah tulis panjang berjela ala-ala nak tulis novel khen? Setakat nak tulis dua tiga perenggan lepas tu share gambar aje yang banyak baik suruh korang tengok di Instagram sajork khen? HAHAHAHA.

Nah sedikit teaser di sekitar kejutan harijadi untuk penyanyi Siti Nordiana yang telah dianjurkan oleh kelab peminatnya sendiri di Hayaki Cafe , Shah Alam. Kasi sikit aje dulu. Nanti Jijah ketuk kibod lagi dan tulis pepanjang lagi okay?




Hikhik. Sikit aje dulu tau. Nanti kita tulis pepanjang lagi yer? Mesti ramai yang nak membaca khen? Lagipun sekarang nama Siti Nordiana sedang melonjak naik semenjak memasuki Gegar Vaganza khen! Jadi nantikan full story untuk kejutan harijadi Siti Nordiana okay? Muahciked!

Terima kasih sudi baca entri ini :)

2 comments:

lia ummiirfan said...

wow! menariknya kek design tu.. cantik sangat.. :))

Jemput datang

Qhaifa Nur said...

Rezeki siti nordiana...kembali popular semula..hepi besday