Home

Monday, October 15, 2012

Cherita Basi Lagi. Open House Media Prima.

Sekali lagi Jijah nak menghabiskan segala cherita-cherita yang tak sempat nak diupdate selepas kejadian tempoh hari. Tapi update sekarang pun kira okay lah kan? HEHE. Tempoh hari kawan aku ada ajak aku untuk pergi ke Open House Media Prima. Biasalah Jijah kan? Kalau dapat ajakan atau jemputan untuk majlis makan-makan mesti laju saja mengangguk nak pergi kan? Bak kata orang , rezeki jangan ditolak dan musuh jangan dicari. Tak begitu uols? Ekekeke.

Open House Media Prima yang lepas telah diadakan di Sime Darby Convention Centre. Bila sampai saja memang ramai sangat orang kekdahnya. Dah nama pun Open House Media Prima kan? Mestilah ramai orang yang hadir uols. Masa tu dalam kepala memang cuma fikir makanan-makanan-makanan-makanan-makanan! Ewah! Over kau Jijah! Hahahah.. Bila masuk-masuk saja dewan tu , memang semerbak bau macam-macam makanan. Tapi sebab ramai sangat orang masa tu memang tak ada tempat duduk pulak! Masa tu memang ramai juga selebriti yang hadir. Tapi Jijah cakap tadi tetibe perut berkeroncong kan? Artis lalu sebelah pun pandang sebelah mata je uols! Matilerrrr perasan Diva kejap! Ini lah kekdahnya kalau perut lapar katanya! Hahaha...

Jijah pun dah tak tahu nak tulis apa lagi dah. Maklumlah cherita dah basi , mana nak ingat serba serbi kan uols? Jadi meh ler kita tengok gambar sahaja. 



Datin Seri Tiara Jacquelina & Jijah


Jijah & Diana Amir. Sweet kan lepas dia berhijab? :)


Intan Ladyana & Jijah


Hahahaha dengan boboiboy pun wajibs bergambar okes? Hahahah! *pengsan*


Shaheizy Sam & Jijah! *kedip-kedip mata* hahahah


Jijah & Ziela Jalil 


Datin Paduka Umie Aida & Jijah


Jijah & Rosyam Nor


Datuk Seri Ismail Sabri & Jijah


Jijah & Roslen ( Editor Hiburan Harian Metro )



Hiks. Banyak tak banyak jugak gambar-gambar malam tu. Biasalah kan? Mood nak makan lagi banyak daripada mood nak bergambar khennn? Kata kau Jijah! Lagipun ini entri basi pun kan , Jijah pun tetibe jadi terkelu lidah , terbeku otak nak menulis apa lagi dalam entri ini. Begitulah kan? Ini update entri ini , konpem jugak ramai yang mencerca cakap orang dah nak Raya Haji dah Jijahhhhhhhhh oiii... Tapi ada Jijah kisah cak-cak-cak khennnn? Hahahah...

Jika ikutkan hati memang tak mahu update lambat-lambat setiap cherita. Tapi apakan daya Jijah. Setiap kali mahu mengupdate setiap kali itu jua ada saja masalah-masalah yang tak mampu untuk dielakkan. Bila satu persatu masalah datang bertandang membuatkan Jijah rasa malas mengupdate dalam kadar pantas walaupun Jijah tahu yang lagi afdhal katanya untuk update selalu. Tapi Jijah tehtap tak mampoooo untuk menghalang semua itu katanya! Eceh. Alasan sangat katanya.

Cuma Jijah juga kadang-kadang ada juga masalah-masalah lain yang tak mampu untuk dielakkan dan tak mungkin juga akan mencoret disini. Jadi bila ada yang tertanya-tanya kenapa Jijah update lambat , Jijah rasa tak mampu nak menjawab katanya! Gituew... yang penting nah sekeping gambar Jijah untuk tatapan korang. Kekdahnya ada ke orang nak tatap??? Nangesss... *panggggggg*


shantek pulak gambar ni khen?

hikhikhik...

OKBYE!

Terima kasih sudi baca entri ini :)

7 comments:

Qhaifa Nur said...

sportinglah mereka ni...

Myra Jay said...

Best lah jijah ni selalu bergambar dengan retis..
Jijah ni retis ke? hehee

zila manaf said...

huyohhhh

Ijah EmoTemo said...

qhaifa -- so far alhamdulillah sgt sporting semua :)

Ijah EmoTemo said...

myra -- heheh jijah ni bergmbr je dgn retis tp jijah bkn retis ekekeke.. perasan retis mungkin kot ekekeke

Ijah EmoTemo said...

zila -- hehe :)

tiefazatie said...

cam retis oowww..