Home

Monday, October 1, 2012

Hello Oktober!



Gambar beberapa bulan lepas. Sebelum berpuasa jika Jijah tidak silap. Sengaja letak dalam entri yang tidak diketahui apa isi kandungnya. Eh, padahal kau sendiri yang menulis Jijah? Cetttt. Hehe. Akhirnya bulan Oktober sudah menjengah tahun 2012. Cepat sangat kan masa berlalu? Kadangkala macam tak percaya yang sekarang sudah menjejak ke bulan Oktober! 

Begitu katanya kan! Heh. Oktober ini tidak tahu lagi bagaimana aturan perjalan hidup Jijah. Tapi moga-moga semuanya berjalan lancar dan semuanya baik-baik saja. InsyaAllah. Tak larat nak menghadap emosi semata-mata , nak menghadap amarah tidak semena-mena. Kalau boleh Jijah hanya enjoy kehidupan Jijah dengan kebahagiaan semata-mata. Tapi siapa kita untuk menolak segala ujian , cabaran dan dugaan itu kan? 

Kan! Tetibe terasa nak membebel tak tentu hala. Heh. Sekadar nak membuat entry pendek sahaja. Sekadar untuk mengupdate belog di hari pertama Oktober dengan harapan Oktober ini mampu membuang segala rasa malas yang bertandang dalam diri untuk mengupdate belog kan? Hiks! InsyaAllah. Ada banyak gambar. Ada banyak cherita basi , as usual. Tapi itu akan menyusuri kemudian okay? HEHE. Lagipun Jijah update untuk tatapan kenangan memori Jijah di masa hadapan saja. Tak pernah pun beranggapan untuk menulis belog ini untuk menjadi popular. Tidak sekali-kali. Jadi kalau ada cherita basi , maafkan saya.

Last but not least. Cuba teka siapa di belakang Jijah itu? :p 


:p

Terima kasih sudi baca entri ini :)

14 comments:

alia said...

abg aaron kot....

Arjuna Silvera said...

nice october photo!!!

tiefazatie said...

AA tue kan!nangis2..

Putri said...

happy oktober to u..
semoga hidup jijah lebih ceria dibulan oktober

EZAN IDMA said...

amboi jijah! sexy back kau!

tiefazatie said...

hye lalin k!

Myra Jay said...

Adakah jejaka idaman malaya AA :)

Jijah, cantik gambar pemandangan tu, pandai capture ;D

Ijah EmoTemo said...

alia -- heheh yabedahbeduhhh :p

Ijah EmoTemo said...

arjuna -- thank u!! :)

Ijah EmoTemo said...

ifa -- ekekek.. iye benar! hahah jgn nangis-nangis ekekeke

Ijah EmoTemo said...

putri -- thank u awak! :)

Ijah EmoTemo said...

ezan -- kah kah kah.. sexy back eh? patut letak caption mcm tu lah. baru diva kan? hahahahaha

Ijah EmoTemo said...

ifa -- hello ifa! :)

Ijah EmoTemo said...

myra -- hihihi iyer benar! AA lah itu ;)

ngeee.. thank u.. itu gmbr bercuti ke PD last two month, I guess :) heheh.