Home

Wednesday, February 27, 2013

Teaser Lagi Boleh?

Kadar kelajuan internet sungguh sendu sekali. Maka memang terus punah segala harapan untuk mengupdate belog setiap hari seperti yang hati inginkan. Hendak upload gambar pun memakan masa hampir sejam lamanya. Mahu pengsan berguling-guling kekdahnya. Aduhai internet ku sayang , kalau tak bergaduh tak sah kan? Tetibe pula.

Maka dengan itu , entri kali ini ala-ala sneak peak gituh untuk entri-entri akan datang. Kemain kau Jah sneak peak bagai. Haruslah! Belog aku , suka hati aku konsepnya kan? LOL! Memang teringin makan penampar kekdahnya. keh keh keh. So agak-agak apa yang aku nak update lepas ni? 
Okay , jangan cerca. Memang update-update selepas ini semuanya berkaitan dengan retis kesayangan kekdahnya. Jijah pun nak terguling-guling tengok folder gambar hampir semua update akan berkaitan dengan Bang Tapa! Oh tidaaaak. Pengsan macam gini. Hehe. Tapi tak ada lah kata setiap hari update semua tentang cherita basi bang Tapa khen? Nanti ada jugak selit-selit tentang cherita lain gituh. Hiks.

Jijah macam dah patut bertukar nama belog. Cherita Emo-Temo kepada Cherita Bang Tapa. Boleh macam gitu? Katakan sajork boleh! *pangggggg* HEHE. Anyway , memang ada banyak cherita basi. Bukan setakat teaser dan sneak peak di atas sahaja. Ada lagi cherita jimba ria dan aktiviti lagho yang lain. Tapi tak mampu nak letak dalam satu entri. Nak upload gambar yang beberapa keping ini pun mengambil masa yang boleh tahan lama. Berpeluh ketiak nak tunggu selesai upload gambar okeh. Memang sengaja cari gaduh internet ni tau! Prftttt.

So are you readyyyyyyyy? #tetibe. Okbai.

Terima kasih sudi baca entri ini :)

1 comment:

Quincie Hani said...

Hahaha nak tguling tgk gmbr abe tapa dsbalik diri sndiri ok..ehh gmbr ai pun hadoo curlastt ekeke