Home

Tuesday, January 27, 2015

Syarul Ridzwan Kena Prank? Tapi...

Korang kenal tak dengan pelakon yang sedang meningkat naik namanya , Syarul Ridzwan? Siapa yang pernah menonton Love You Mr Arrogant atau pun Romi Cinta Juli mesti kenal dengan pelakon berwajah kacak ini khen? Auwch!

Sebenarnya entri kali ini bukan entri menyeluruh nak bercherita seperti tajuk di atas itu. Sekadar tulis sikit-sikit kasi korang panas bontot menanti apa yang sebenarnya Jijah nak bercherita ini khen? Kenapa mesti tulis sikit-sikit? Kenapa tak tulis panjang-panjang macam kebiasaan kan? HAHAHAHA. Bukan main lagi si Jijah ni kan? Haruslah sekali sekala tulis ala-ala geletis minta perhatian sikit kan! Macam tak biasa dengan peel si Jijah ni khen? Kikikiki.

Berbalik kepada tajuk entri ini , amboi skema sungguh bahasa kan?! HAHAHAH , ya memang Syarul Ridzwan kena prank. Tapi siapa yang berani nak prank Syarul sesuka hati ini? Apa motif orang tersebut? Kenapa nak kena prank Syarul? Amboi soalan macam wartawan sungguh bunyinya! HAHAHA.

Jangan fikir bebukan. Syarul memang kena prank tapi kena prank dengan fanclub Syarul sendiri iaitu SR Tigers aummm. Eh , ada sound effect dekat belakang sekali! HAHAHAHA. Semua diatur dengan baik sekali tetapi ada sesuatu yang telah terjadi. Hmmm , korang agak-agak apa ya?

Kalau nak tahu , jangan lupa untuk saksikan Meletop malam ini jam 9.30 malam di Astro RIA & Maya HD okay? Sebab malam ini akan terungkai lah apa yang telah terjadi sementelah SR Tigers cuba untuk prank-kan retis kesayangan mereka iaitu Syarul Ridzwan. Jangan lupa tengok okay! Kalau macam nampak ada orang muka macam Jijah tu sebenarnya bukan Jijah. Itu pelanduk dua serupa tau! Tau? Tau? Eh bai. Ooopss harap maaf lah uols! Atas sebab-sebab yang tak dapat nak dielakkan , prank untuk Syarul Ridzwan ditunda pada episode minggu hadapan katanya. So tunggu next week tau? Janji?

Eh kejapppp. Nak amik lah dulu sekeping gambar buat teaser dalam entri ini. Nanti bila lepas korang tengok Meletop malam karang , Jijah tulis keseluruhannya okay? Janji! Amboi!


Seronok ya potong kek tu Syarul Ridzwan?

Seronok ya?

HAHAHAHA.

okbai.

Terima kasih sudi baca entri ini :)

No comments: