Home

Monday, July 25, 2016

Edisi OOTD : Melaram Di Hari Raya Pertama.

Biasalah , bila sesekali tidak mengupdate belog , mesti akan ada penyakit tiba-tiba gigih untuk mengetuk kibod lagi , lagi dan lagi! HAHAHAHA! Biarlah khen? Bukan selalu datang penyakit rajin begini. Kikikiki.

Kali ini nak bercherita tentang gaya melaram si Jijah yang tak tahu-lah kenapa macam beriya betul tahun ini. Jijah siap beli lace dari kawan Jijah yang beli terus dari Vietnam katanya. Gaya lace dia macam ada orang nak datang meminang katakau! Kahkahkah. Hey! Tak ada sesiapa nak masuk meminang pun masih boleh pakai lace sesantek hokkay! Jangan jadi tipikal maleis sangat Jijah oiii! Hahahahaha!

Memang betul , kali ini Jijah macam ada semangat yang boleh tahan juga. Gigih menempah baju beserta lace tersebut. Tapi banyak betul dugaan menempah baju raya tahun ini. Sehingga mahu menumpah air mata either baju tersebut boleh disiapkan atau tidak. Dramatik gila khennn? Biasalah , dah nama pun #DivaPora! Ekekekeke!


Kasut : Vincii

Handbag : Vincii.

Iols pakai jenama tempatan sajork. Gitchuew!Latar belakang : Rumah Ayah Long. Kikiki.

Baju : Tempah sendiri.

Lace : Mode Fabrics

Melaram ke tidhokkk?!

HAHAHAHAHA.

Agaknya si Jijah ni ingat dia kena pergi ke Anugerah Bintang Paling Popular kot? Begitu sekali meriah dia punya lace okay?! HAHAHAHA. Bertabah dan redholah semua sanak saudara bila glitter lace tersebut bertempiaran jatuh sikit demi sedikit okay! Kekdahnya tak boleh lah cecurik kuih raya sebab akan kantoi kerana glitter akan jatuh jua di tempat Jijah duduk hahahahaha!

Begitulah Jijah , kalau tak ada tulisan merepek tak sah. Lagipun entri ini memang saja-saja tulis untuk ingatan akan datang. Mana tahu suatu hari nanti , bila tiba hari yang sunyi sepi tak tahu hendak membuat apa , membaca entri-entri lama pun best juga khen? Hihiks. Lagipun memang apa sahaja yang berbentuk personal tidak ada unsur tunjuk menunjuk pun. Sekadar perkongsian yang mungkin boleh digunakan untuk sesiapa kelak , atau untuk tujuan diri sendiri hendak membuat rujukan sendiri katanya.

Cukup sampai disini dahulu. Nanti ada masa lagi , Jijah tulis lagi. Kesian belog picisan ini. Asyik sahaja sunyi tanpa sebarang update khen? Konon macam ramai sangat yang nak membaca belog picisan ini kan! HAHAHAHA okbai!

Terima kasih sudi baca entri ini :)

No comments: