Home

Sunday, June 24, 2012

Gambar Basi. Mampooooo?

Tadi meninjau-ninjau folder-folder gambar , terjumpa banyak gambar-gambar lama tapi masih dalam tahun 2012. Faham tak ayat aku? Mesti semua pening dan pelik kan? Aku pun pelik kenapa aku buat ayat berbelit-belit macam itu. Heh. Kalau korang perasan entri tentang ABPBH 2011 tergantung kan? Tak habis kan? Aku memang sengaja biarkan tergantung begitu. Nanti bila aku ada mood aku sambung balik. Tapi aku rasa tak akan bersambung lagi dah. Silap-silap aku sambung ABPBH 2012 terus kot? Eh!

Hari Ahad memang aku tak gemar sangat update belog. Tapi sebab aku tengah bosan dan tangan pun sama geletis nak ketuk kibod , maka terupdate lah jugak kan? Tehtap nak salah kan jari jemari tembun ni kan? Sebenarnya diri sendiri yang terlebih geletis nak juga meng-update ini kan? Erhiks. Kisahnya , sengaja nak keluarkan segala jenis gambar-gambar yang Jijah simpan elok dalam folder pic itu kan? Ngeeee. Simpan sajork tak guna kan? Haruslah menayang setelah lama peram gambar ni kan? Katanya! Hahahaha..



Dalam cable car! Dah balik baru gheti nak posing khen? Hilang terus perasaan kecut perut bagai tu khen? Hmmm rindu Genting! 


Jijah dan retis kesayangan , Aaron Aziz.

muak agaknya pembaca belog ni asyik tengok gambar Jijah dengan retis sajork khen? bertabahlah semua. nak buat macam mana khen? hobi Jijah memang bergambar dengan retis. ERKKK..


i ) Jijah & Fizz Fairuz
ii ) Aaron Aziz , Jijah & Diyana Halik
iii ) Abg Anas ( abang kandung Aaron Aziz ) & Jijah

gigih betul Jijah buat caption kan? 

Gaya tulis macam banyak sangat gambar yang nak ditayang kan? Sekali dua keping gitu jah? Janjiii hadooooo kan?! Begitulah kan! Semua gambar dekat atas tu masa dekat Genting Highland katanya. Masa Aaronators buat surprised party untuk Diyana Halik , wife Aaron Aziz gituh. Diva Jijah pun sempat lah khen turut serta! Sebenarnya banyak lagi gambar jimba ria nak tepek dekat sini tapi macam biasa tak berkesempatan katanya! Hailah , selalu sangat macam tu kan? Entah sibuk apa pun Jijah sendiri pun keliru dengan diri sendiri katanya! Heh!

Begitulah kan. Hujung minggu Jijah kali ini memang sangat rilek katanya. Santai sangat sampai asyik golek-golek atas katil aje kan? Haruslah! Bila rilek , rilek sangat! Bila terlalu sibuk dengan jimba ria , memang nak baring lima minit pun tak mampu okes? Gituew katanya! Eh ingat nak buat entri pendek-pendek aje. Tapi musnah jua. Tetap tulis panjang lebar kan? HEHEH , maafkan saya!

Dah tak mahu tulis panjang lagi dah. Korang semua apa aktiviti hujung minggu korang ni? Atau korang pun macam Jijah , bersantai di rumah saja? ;)

Last but not least , as usual lah kan? :p


ngeri tak nengok Jijah edit gambar pesen gini?
kbye!

Terima kasih sudi baca entri ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

2 comments:

miloais milo said...

kalo dah namanya mek jingg.... tetap akan ada cerita pasal retis kan???? hak hak hak

tiefazatie said...

byk gle picture..waaa