Home

Monday, June 11, 2012

Hujung Minggu.

Hujung minggu Jijah memang sangat happening dengan macam-macam perkara yang Jijah buat. Alhamdulillah berasa sangat lega seketika apabila hujung minggu yang ditempuh berjaya membuatkan Jijah hilang tekanan seketika. Seketika sahaja sebenarnya. Sekarang dah tertekan balik. Oh paswah! Ada macam-macam cherita nak kongsi dalam belog kesayangan. Tapi tengok macam mana kelapangan Jijah macam mana pulak kan? HEHE.

Minggu lepas dah lah banyak benda yang hendak di update dalam belog semuanya terbantut gara-gara internet menyengal tak tentu pasal kan? Dah terpaksa post pone semua cherita minggu ni. Tapi minggu ni agak sibuk lah pulak nak update macam-macam cherita. Aisehmen. Entah bila mood mengetuk kibod dengan gigih nak datang ye? Rasa kagum dengan blogger-blogger yang sentiasa update belog meskipun hanya dengan schedule post tau! Jijah ni bukan kata schedule post , post yang ringkas pendek-pendek pun tak mampu nak update! Dasar pemalas sangat khen Jijah ni? *nanges* Hihihi , dah start nak buat drama dah Jijah oiiii :p

Apa-apa pun Jijah nak kasi teaser gambar sikit apa yang menyeronokkan sangat hujung minggu Jijah tempoh hari kan? Hiks...


ada apa dengan keropok Lays? :p


cer teka Jijah jumpa artis mana semalam?
aisehmen artis ni dah 3 tahun tak jumpa okes? akhirnya bertemuuu!
*lap air mata kerinduan*


koleksi bertambah lagi?

Hah! Dah tengok kan teaser gambar-gambar gitu khen? InsyaAllah akan ku gigih juga untuk bercherita dalam belog kesayangan ini nanti ye. Hiks. Begitulah kan. Bagaimana pula dengan hujung minggu korang? Hehe. Jijah rasa hujung minggu Jijah tempoh hari adalah hujung minggu yang paling menyeronokkan. Alhamdulillah. Nak tahu kenapa paling menggembirakan? Kena tungguuuuuuu lah! :p

Terima kasih sudi baca entry ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

7 comments:

Saya Disini said...

bnyk koleksi die

Asmara said...

ada apa kat keropok Lays tu? hehe.. x sabar nak tau.

sitiezahim said...

aja aja fighting jijah...akak mu ini sentiasa menunggu entri darimu..ekekekke

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

abe remy khen khen khen ngeeee
wah byk FM dpt nampak ngeee

tiefazatie said...

best x kopok tue lalink?
rge die mahal gak kan2

miloais milo said...

gediks tawww nak suruh tunggu2 ni...
kang iols bakor kang blog uols ni...
cepat skit update nok!
hik hik hik

Tina Othman said...

wah siapakah itu?