Home

Thursday, April 18, 2013

Forever Alone?

Sedang berada di KLCC dengan menggunakan konsep forever alone kekdahnya. Memang sedang tercongok seorang diri tanpa ditemani sesiapa. Memang sesaja. Tak , tipu. Sebenarnya bukan saja-saja. Tapi sedang menunggu kawan kekdahnya. Sambil-sambil itu terasa bosan menanti waktu yang dijanjikan , jadi Jijah mengetuk kibod sambil memandang sekeliling katanya. 

Perfeeling pelancong sangat pandang sekeliling khen? Walaupun tak ada ghupe pelancong asing. Kalau ghupe macam bibik baru dapat cuti dari tuan rumah , mungkin. Oh sadis pula baca ayat sendiri. HAHAHA. Hampeh Jijah khen? Gituew. 

Sebenarnya ada banyak entri basi yang dah tersedia untuk di publish kan. Cuma tak ter publish lagi buat masa kini. Alah , macam siapa ada kisah saja Jijah update atau tidak khen? Hihiks , bunyi sentap sangat ayat itu kan? HAHA. Tak ada masa mek nak sentap-sentap okes. Buang tenaga dan menegangkan kulit menjadi lebih tua sajork okes? Erk! Suka hati Jijah sajork khen buat statement? HAHA.

Tengah bosan sebenarnya. Bila dapat mengetuk kibod dan menulis begini , dapat juga kurangkan menguap daripada 48 kali jadi 23 kali sajork. HAHAHAH , tehtap over kau Jijah! So korang semua apa khabar? Heh , tipikal punya soalan. Hihiks. Bye!

kali ini tak ada gambar. internet dekat KLCC ni punya hazabun bedah kalah siput. hailah.

Terima kasih sudi baca entri ini.

2 comments:

Sumijelly Sumi said...

http://Sumijelly.com

Rajinn nya pergi jalan sensorang. ...

KL CC lama x g...hari tu lalu jer...bila la dpt ke sana...susah ramai anak ni...

Schajar McFlurry said...

Saya pun selalu jalan kat KLCC.. Hari tu makan nasi lemak sorang-sorang kat klcc pas beli buku kat kinokuniya.. Sometimes, jalan sorang-sorang ni best jugak tau :)