Home

Tuesday, April 16, 2013

Nak Update Mana Dulu?

Suka sangat update lambat-lambat kan? Sekarang agak kelam kalibut tak tahu nak update yang mana satu kan? HAHAHAH , padan muka untuk diri sendiri -.-' Heh. Tapi ada sebab sebenarnya kenapa terlalu lambat update belog. Bukan sengaja mak enon tak nak update sebab sentap tak ada ramai pembaca ke apa , bukan, bukan. Tapi diri sendiri agak kurang sihat sejak dua menjak ini. Badan agak lemau sejak dua menjak ini. Mungkin kurang rehat dan mungkin juga cuaca yang tidak menentu menyebabkan diri ini semakin lemau. 

Sekarang pun tengah mengalami batuk tak berhenti sejak Rabu lepas. Hampir seminggu tak berkurang langsung batuk ni. Makin teruk ada lah kot batuk ni? Dah puas makan ubat , telan kicap + limau nipis , tapi hasilnya tetap sama. Batuk tak berhenti sampai semput kadang-kadang. Kalau nasib lagi tak baik , sampai tak boleh nak tidur. Maka terkebih-kebil menahan batuk kekdahnya. Sadis jugak lah. Haish. Lepas tu pulak gusi pun dah bengkak mungkin sebab asyik batuk jugak. Tapi agak-agak lah gusi ni kan? Bertambah sakit nak batuk kekdahnya sekarang ni. Sadis ganda kuasa dua. Sobs.

Eh , se-perenggan kau mengadu nasib diri dalam belog. HAHAHA. Tapi serious tak tahu nak update mana satu dulu. Korang nak yang mana satu dulu? Eceh. Kekonon ramai peminat belog dia nak suruh buat pilihan bagai kan? Kekonon lah kan. HAHAHA. Macam biasa , teaser gambar lah khen? Gituew.


ada apa dengan Aaron Aziz?

keh keh keh , tak menahan ayat atas tu.

Eh eh sekeping je gambar. Heh. Internet macam tak cukup laju nak upload gambar banyak-banyak. Pandai pulak internet ni sabotaj Jijah khen? Kowserrr sangat! So , ada yang tak sabar nak tunggu update Jijah tak? Perfeeling Hanis Zalikha pula statement khen? HAHAHA. 

Okay tunggu esok ada update baru. Bai.

Terima kasih sudi baca entri ini :)

2 comments:

Qhaifa Nur said...

pening yup Ijah...
sure banyak gambar yang best2 ni...
aaron nyanyi ke...

Sumijelly Sumi said...

Biasala..bila banyak citer..mula la x tau nak update mana satu...nanti lelama jadi tertunggak. .pastu mula la x dermasa..hik3

Buat mana yg mudah jer..yg panjang lambat pun x per..hik3

http://Sumijelly.com