Home

Tuesday, January 26, 2016

Meet & Greet Serta Sambutan Hari Jadi Tasha Shilla.

Beberapa hari yang lepas , Jijah telah dijemput oleh kelab peminat Tasha Shilla iaitu Tasha Shilla Team untuk ke Meet & Greet serta sambutan hari jadi Tasha Shila yang bertempat di Restoran Papero Munif Hijjaz , Shah Alam. Sebenarnya agak segan untuk menghadiri majlis ini memandangkan kali ini hadir tanpa ada teman selagho. Almaklumlah , tengah cuti panjang tempoh hari , ramai yang mengambil peluang untuk pulang ke kampung khen? Hihiks. Tapi demi menyokong event rerakan , kita pun datang lah khen? Begitulah!

Bila Jijah sampai sahaja ke tempat kejadian , Jijah agak terpana melihat orang yang hendak disambut sudah tersedia hadir dengan jayanya! OHEMGEEEE , malu terasa diri sendiri bila melihat Tasha Shilla sudah datang. Malah cukup sempoi siap membantu krew di belakang tabir fc beliau. Memang itu satu sikap yang Jijah cukup puji! Selama ini kita asyik mendengar cerita buruk dan kurang enak sahaja kan? Percayalah cakap Jijah , apabila melihat Tasha Shilla bersama kelab peminat beliau , dia cukup tidak lokek untuk membantu kehulu-kehilir. Malah terasa macam Tasha Shilla pula emak pengantin. Bukan pengantin yang dirai. Eh? HAHAHAHA.

Nak tulis pepanjang pun tiada guna. Meh kita tengok gambar-gambar disekitar majlis tersebut yang cukup meriah itu. 

Hah! Cecantik khennnn gegambar ini? Sudah semestinya ini bukan dari kamera henpon Jijah. Gegambar cantik ini dari 712studio! Memang tak payah Jijah sesusah untuk ambil gambar bebanyak sebab terus ambil dari IG Tasha Shilla saja. Kikikiki. Kalau rasa nak tengok lagi gegambar yang cantik-cantik , boleh terus tengok di IG Tasha Shilla okay?

Memang happening dan cantik suasana majlis sambutan hari jadi Tasha Shilla ini. Tambahan pula Tasha sendiri tidak lokek melayan satu persatu peminat-peminatnya. Haruslah menjadi lagi meriah khen? Seronok bila melihat artis pandai mengambil hati peminatnya dengan perkara kecil yang begini. Tampak kecil namun impaknya jatuh dan bangun seseorang artis itu kita boleh lihat bagaimana strugglenya peminat bersama artisnya :)

Eh..eh..eh.. Jijah tak ada bergambar dengan Tasha Shilla ke? Tak ada bergambar yang cecantik dekat sana kewww? Hey! Mana mungkin itu semua boleh terjadi! Mesti ada juga untuk dijadikan kenangan khen? Hihihi. Meh tengok meh!
With one and only Tasha Shilla yang cukup humble!

HAPPY BIRTHDAY TASHA SHILLA!

Muahciked!

Haaaaahhhh , panjang lebar kan entri kali ini beserta dengan gegambar khen? Suka ke tidhokkk? Wajib juga untuk suka hokkay! HAHAHAHA. Sekali lagi , terima kasih buat Tasha Shilla Team yang sudi menjemput Jijah ke majlis tersebut tempoh hari. It was a great event with great people too! Kalau ada lagi event , jemputlah lagi :p

Terima kasih sudi baca entri ini :)

1 comment:

RedRose said...

OMG! you comolot dgn retis ke yang? comey sangat!