Home

Thursday, July 12, 2012

Poco-Poco

Tak. Sebenarnya tak ber-poco-poco pun. Cuma sengaja kasi tajuk macam itu. Sebenarnya semalam konon nya gigih nak buat schedule post untuk hari ini. Ada macam-macam cherita konon nya nak ditulis katanya. Dah bersiap sedia dengan macam-macam gambar. Ayat pun dah kemain banyak berlegar-legar dalam kepala. Sekali kau, aku tertidur kroh kroh awal pula.

Nak geram pun tak guna. Sebab aku pun semalam letih gamaknya. Itu yang tertidur awal. Tapi apa ke mohtif aku letak tajuk entri ini poco-poco kan? Gedik sangat ! Niat asal juga nak update pasal review album Shahir uols. Sekali , hampeh! Aku boleh pula tertidur awal. Konon nya nak baring-baring kejap. Sekali....tengok jam dekat handphone. Pergh , pukul 5.50 pagi dah weiiii. Stress aku ! Hahahah. Tidur awal pun stress ke Jah?! *panggggg

HEHE , begitulah kisah nya uols. Saja buat entri random-random begini. Entah bila si Jijah ni nak buat entri yang jadi perkasam itu kan? Asyik nak simpan saja kan? Haiyaaaaaa. Sekarang ni memang menulis pun ikut mood. So how kan?! *dush* 

Okay , tak mahu tulis panjang-panjang bimbang akan jadi entri merapu :/ Sobs. Last but not least.


stokin comeiiii siapa ni uolsss?
alolololololo 

Terima kasih sudi baca entri ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

Ingatkan awak yg berpoco-poco tadi

sitiezahim said...

alololo...bab kroh kroh tu mmg kiut tau..ekekek

Ardini Humaira said...

xpe xpe nanti wat review eyy :)

Haslina Harun said...

tak suka poco poco kat public..nanti habis bergegar semua

tiefazatie said...

sgt comel kaki baby emran?hee