Followers

♥LinkyWinky♥

Wednesday, July 18, 2012

Produk Kecantikan Dan Kesihatan Ziana Zain - B.Lift Untuk Menjelmakan Seri Kecantikan Dari Dalam

Semua orang pasti mengenali Ziana Zain , penyanyi bersuara lantang yang mempunyai rupa paras yang masih anggun dan jelita meskipun sudah mencecah 40an. Kini Ziana Zain telah mengasaskan satu produk kecantikan dan kesihatan yang telah diberi nama B.Lift. Hah! Produk ini masih lagi baru dan rasanya tak semua orang mengetahui lagi tentang produk ini. Jijah ini pun dapat tahu daripada kawan Jijah yang juga peminat tegar Ziana Zain okay? HEHE. Haa..produk ini bukan Ziana Zain jadi duta tau tetapi Ziana Zain yang mengasaskan sendiri produk kecantikan dan kesihatan ini. Curlasttttt kak Ziana Zain kita! Hiks.



B.Lift by Ziana Zain


Jijah ada membaca serba sedikit tentang produk yang telah diasaskan oleh Ziana Zain ini. Bila membaca tentang kelebihan dan khasiat tentang produk B.Lift ini , ternyata memang banyak juga khasiatnya. Bukan untuk cantik semata-mata. Malah produk ini diasaskan untuk kesihatan juga. Secara dasarnya produk kecantikan dan kesihatan B.Lift ini ialah sejenis kolagen. Untuk yang tidak mengetahui kolagen adalah protein yang diagihkan secara paling banyak dan meluas dalam tubuh badan manusia. Fungsi utamanya adalah bagi mengekalkan struktur kulit serta organ badan dan ia juga bahan utama yang diperlukan dalam pembaikan struktur yang telah rosak. Hah! Ini aku copy dari web Ziana Zain gituh ! 


Banyak juga info yang Jijah dapat melalui pembacaan Jijah tentang kolagen yang terdapat di web Ziana Zain ini korang. Jijah pun baru tahu simptom-simptom kehilangan kolagen daripada badan. Antaranya :



  1. Kulit hilang keanjalan,pembentukan kedut pada kulit.
  2. Kulit menjadi kering dan kasar,kurang kelembapan dan merekah dengan mudah.
  3. Tona kulit menjadi kusam dan gelap,kuku menjadi rapuh dan rambut mudah gugur.
  4. Tidak dapat mengekalkan postur badan yang baik,otot menjadi kendur dan berubah dari bentuk asal.
  5. Garis halus disekitar dahi dan bibir serta lingkaran hitam dibawah mata.
  6. Kesakitan pada sendi,pinggul,dan bahu serta pergerakan mula terbatas.
  7. Tindak balas sistem imunasi badan yang lemah
Haaa! So kalau korang ada terdapat juga tanda-tanda yang begini , apa kata korang cuba mengambil B.Lift daripada Ziana Zain ini. Mana tahu selepas ini kulit korang akan bertambah cantik , wajah bertambah jelita serta vogeh dan paling penting kesihatan korang pun akan lebih baik daripada sebelumnya. Terutama para wanita khususnya kan? 

Kalau tadi Jijah tulis tentang simpom-simptom kehilangan kolagen kan? Kali ini Jijah nak menulis tentang apakah khasiat yang korang boleh dapati setelah pengambilan kolagen adalah :

  1. Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit.
  2. Memelihara kelembapan kulit.
  3. Menyokong baik-pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
  4. Menguatkan otot dan tulang.
  5. Membantu hati dalam proses detoksifikasi.
  6. Memelihara kelenturan sendi.
  7. Mengurangkan keradangan.
  8. Memberi tenaga.
  9. Membantu pola tidur.
  10. Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua lapisan protein pada saraf.
Hah! Banyak juga kebaikan yang boleh kita dapati setelah mengambil supplement kolagen ini. Senang cerita bagus untuk kesihatan kita sudah tentu. Kadangkala kita terlalu sibuk dengan kerja sehinggakan kita terlupa untuk menjaga kesihatan kita sendiri. Maka dengan pengambilan kolagen pasti kita bukan sahaja semakin sihat malah semakin cantik ! Kannnn? Siapa yang tak mahu cantik kan? Hiks. Banyak lagi info-info menarik tentang kolagen khususnya dalam web Ziana Zain. Nanti cuba korang singgah , pasti korang pun akan tertarik untuk membeli B.Lift by Ziana Zain ini. 






Cantik Sangat Ziana Zain!

Untuk yang berminat dengan produk B.Lift by Ziana Zain ini sangat-sangat digalakkan untuk membeli sekarang kerana mempunyai harga promosi iaitu dengan hanya RM 79.90 sekotak. Hah! Mana nak dapat harga supplement kolagen dengan harga yang begini kan? Kalau sudah habis promosi nanti harganya sudah berbeza! Jadi cepat-cepat dapatkan B.Lift by Ziana Zain dengan tawaran harga promosi yang menarik ini !

Jika korang berminat dengan produk B.Lift by Ziana Zain ini korang boleh membeli dan membuat pesanan dengan kawan Jijah iaitu Karlreef di talian 018-2553988. Jom lah korang membeli B.Lift by Ziana Zain ini bukan sahaja untuk kecantikan malah untuk kesihatan korang jugak gituh! Kalau korang nak tanya apa-apa pun boleh terus tanya kepada kawan aku itu k? Untuk info-info lanjut tentang produk B.Lift by Ziana Zain ini korang boleh terus melayari ke web rasmi Ziana Zain. Semua info ada disitu! Mari menjelmakan seri kecantikan dari dalam diri dengan B.Lift by Ziana Zain

Terima kasih sudi baca entri ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

5 comments:

Myra Jay said...

Patut la tengok muka ZZ baru2 ni.. Wowww!!! ngancam betul :)

Qhaifa Nur said...

ZZ pun ada produk kecantikan...
bukti ada pada dirinya.......

Ardini Humaira said...

cantiknye baju pink dia... hari tu zz ngaku dia cucuk2 vita c hehe

Hanis MY said...

wahh kellas la ZZ ni i loikee

Asmara said...

Mcm menarik je kan. Tp jauh sgt nak membeli. Hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails