Home

Monday, May 20, 2013

Teaser Lagi Ke?

Sepatutnya ada satu entri penuh tentang review filem LARI. Tapi dek kerana kesihatan Jijah dalam keadaan kurang baik , memang tak sempat nak mengetuk kibod masa hujung minggu yang lalu. Bukan pasal apa , memang badan tak larat langsung nak buat apa-apa. Seluruh badan jadi lemah dek kerana selsema dan sakit tekak. Lepas tu pakej dengan demam mengejut dengan batuk sekali. Tapi syukurlah demam sudah beransur tiada. Cuma selsema dan sakit tekak serta batuk sikit-sikit je tak hilang lagi.

Lagipun Jijah tak nak sampai memaksa diri ketika tengah sakit pun nak mengetuk kibod kan? HEHE. Kesihatan tetap kena jaga walau memang nak sangat update hari ini kan? HEHE. Nak buat macam mana kan? Kita rancang sebaik mungkin pun , kalau dah kata tak jadi tetap tak akan jadi. Khennnn. Gittuew.

Tapi tetap nak kasi teaser sekeping dua gambar. Nak tulis banyak-banyak , tak larat! :(




Haaaaa. Ada apa dengan gambar-gambar ini? Kalau nak tahu , kena tunggu update yang seterusnya. Jijah punya mata dah kembali layu. Memang dah kena sambung rehat balik dah ni. Nanti kalau dah sihat kembali , Jijah akan update mengenai teaser gambar yang Jijah bagi ni ye? Hiks.

Terima kasih sudi baca entri ini :)

4 comments:

Myra Jay said...

Ala tak best teaser 2 je, nak tengok lagi :)

Cik Rose said...

salam dah follow n tinggal jejak
sudi2kanlah ke teratak saya
http://bingkisanrosey.blogspot.com/2013/05/teman-tapi-mesra_20.html#comment-form

Cik Rose said...

salam singgah n dah follow
sudi2 kan lah ke teratak saya yer
http://bingkisanrosey.blogspot.com/2013/05/teman-tapi-mesra_20.html#comment-form

sitiezahim said...

mmg die hard fans AA betul jijah ni ek..hihihihi