Home

Tuesday, March 6, 2012

Rezeki Mac :: Alhamdulillah Dapat BE Pertama Di 2012!

Akhirnya setelah berbulan-bulan menanti Buffered Earning untuk sekian lama , aku dapat juga Buffered Earning di tahun 2012 ini. Ini Buffered Earning pertama yang aku dapat setelah sekian lama juga aku tak dapat. Hehe syukur sangat-sangat. Iyelah belog picisan macam ini memang lah teringin juga merasa Buffered Earning kan? Dapat beberapa ringgit pun dah memadai lah kan memandangkan belog ini pun picisan aje pun khen? Gituew katanya!


Thank You Inti Cycle 2!

Thank You Nuffnang!

malas nak kaburkan nilai nya. memang sedikit. baru aje dapat.

Alhamdulillah , dapat juga Buffered Earning setelah sekian lama juga menanti. Semoga dengan pembaca yang kian meningkat dari hari demi hari ini dapat lah juga meningkatkan nilai Buffered Earning ni juga. Hihihi. Sebab excited sangat , terus buat new entry kan? Sepatut nya update benda lain tapi apakan daya lain yang di rancang ,lain pula yang terjadi. InsyaAllah akan ada lagi update lain dalam masa terdekat nanti. Tapi tak berani nak berjanji sebab keadaan internet tak menentu katanya! Heh.

Oh sebelum terlupa tak ada niat apa-apa beritahu tentang Buffered Earning ini semua. Sekadar berkongsi kegembiraan. Jangan pula cakap aku sengaja nak menunjuk pulak kan? Haih setakat nilai begitu berapa sangat lah boleh dapat khen? Entah-entah nilai Buffered Earning dan Nuffnang korang lagi tinggi khen? Hiks. Tak apa lah rezeki masing-masing kan? Aku doakan korang pun dapat rezeki yang bertambah juga. Amin.

So next update insyaAllah will update about ...


Konsert Media Hiburan err hampir dua bulan lepas :o

InsyaAllah akan cuba update secepat mungkin.

Ehem , bersama abe Tapa katanya!

:p

Terima kasih kerana sudi baca entry ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

12 comments:

KhaiRin : anies said...

tahniah

Ijah EmoTemo said...

khairin :: tq!:)

tiefazatie said...

murah rezeki kamu..tahniah!

Saya Disini said...

bestnye,,thniah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

murah rezeki gituew

Asmara said...

baca story abe tapa kat sini je pun dah cukup. haha.. (eh nape panggil dia abe tapa eh? hikhik..

ekabukanmakcikkau. said...

huiyooo abam aaron azizzzzz. aku dulu pon eksaited kemain dpt BE tapi sekarang dapat BE pandang sebelah mata pon taknak . gedik kan patutlah tak maju maju .*ah tiba hahaha

Ijah EmoTemo said...

ifa -- tq! :)

Ijah EmoTemo said...

saya disini -- tq! :)

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu -- hehe alhamdulillah.. tq! :)

Ijah EmoTemo said...

kaka asmara -- heheh ijah pgl abg tapa sbb nama betul dia aaron mustapha aziz :) hihihi

Ijah EmoTemo said...

eka -- wah wah curlastt uols punya statement wahahaha