Home

Wednesday, August 1, 2012

Ku Pohon Restu Dari Jauh. Mampoooo Tetibe?

Terasa terasing pula bila buat tajuk entri seperti ini. Terasa macam sekarang berada di Scotland dan esok ialah Hari Raya. Terasa saja lah. Padahal , tajuk entri dengan isi kandungan mesti jauh berbeza. HEHE. Biasalah. Otak tengah tepu. Otak tengah gigih mencari kembali idea yang sudah jauh ku tinggalkan sejak beberapa minggu ini. Semenjak Puasa memang sedikit sibuk seperti dinyatakan dalam entri sebelum ini. Hendak mencari ruang untuk mengetuk kibod pun memang tak sempat punya. Hendak mencari ruang untuk tidur pun kadang-kadang main taram tidur aci sepoloh minit sebelum berbuka kan? Heh.

Konon nak buat entri pendek sahaja. Nak beritahu. Pagi tadi telah selamat melakukan penghantaran pertama untuk balang-balang Chocolate Chip Cookies yang telah di order. Excited dan Nervous bercampur baur. Apa yang paling takut kalau Cookies itu tidak seperti yang mereka harapkan ke-sedap-an-nya. Tapi kalau ikut tekak Jijah yang memang hantu Chocolate Chip Cookies, rasanya memang sudah sedap. keh keh keh , angkat bakul sendiri. hewhewhew! :p

Apa jua yang orang komen, insyaAllah akan Jijah perbaiki lagi mutu kesedapan (andai ada yang komen lah kan? :p) nya nanti. HEHE. Yang penting Jijah nervous sangat sekarang ni. Harap-harap bungkusan balang-balang tersebut akan selamat sampai ke tangan pembeli yang disayangi. Duhai biskut tersayang , jangan kasi hancur ya? Kesian dekat Jijah nanti. Sobs. #tetibe.


HEHE , Terima Kasih rakan-rakan tersayang yang sudi menyokong bisnes kecil-kecilan Jijah :*

Terima kasih sudi baca entri ini :)


3 comments:

KhaiRin : anies said...

byk tu

Asmara said...

Kene tulis fragile tuh. Hihi..Harap2 posto dpt pos elok2 :)

Tina Othman said...

wah byk tu ordernya