Home

Thursday, September 20, 2012

Siput

Bukan nak bercerita mengenai siput atau jenis-jenis siput. Tapi nak bercerita mengenai keadaan internet yang tak ubah seperti siput. Habis segala perkara yang konon nya nak di update tergendala dengan begitu sahaja. Biasalah , Jijah kalau update tak ada gambar terasa macam kosong sahaja. 

Ini pun internet tengah laju sikit pun dah rasa cukup lega. Saja update begini dahulu. Saja sangat kan? Sekarang gigih buat schedule entry sahaja. Jadi next week tak ada aku membebel tak tentu hala kalau tak dapat update atau apa kan? Cuma untuk blogwalking tak berani jamin dan tak berani untuk berjanji. Minggu ini pun aku langsung tak berpeluang untuk menjenguk belog orang lain. 

Memang internet siput sedut sesendu-sendunya sungguh. Amboi bahasa , bukan main lagi kan? Hehe. Ada banyak cherita basi yang nak disajikan untuk korang. Dah berjuang habis-habisan untuk mengupdate secara pantas , tapi masa tak mengizinkan. Biasalah , kita rancang macam-macam tapi cerita di kemudian hari jadi lain. Tak begitu uols? Kan!

Meski entri ringkas tetap Jijah nak selitkan sekeping gambar. Tetap ye. Last but not least.


Gambar Yang Tiada Kena Mengena Dengan Cerita.

Tapi asalkan ada gambar jadi lah tu kan uols?

Okbye!

Terima kasih sudi baca entri ini :)

6 comments:

Daddy Ziyyad said...

gunakan lah Unifi ! :)

wahida idris said...

sama lah. line kite pon siput jugak. adoii

Qhaifa Nur said...

dah macam siput, sapa tak hot...

gadisBunga™ said...

siput pun dah laju sekarang ni kan...??

sitiezahim said...

hahaha...ayat dah boleh buat novel u...ekekeke :P

kak ina kl said...

salam ziarah ejah

selamat ulangtahun ke 2 untuk blog kesayangan kamu

memang betul ..blog tempat kita meluahkan dan share cerita..di samping mendapat pendapatan.