Home

Monday, February 27, 2012

Gara-Gara Shila Amzah Belog IjahEmoTemo Di Serang? Erk!

Suspen tak baca tajuk tu? Agak-agak korang adakah ini semua benar atau hanya dramatik semata-mata? Hamboi geletis pulak IjahEmoTemo ini kan? Tiba-tiba nak buat teka teki pulak kan?! Hihihihi. Tapi statement pada tajuk itu memang betul pun. Cuma bukan lah menyerang nak singsing lengan baju nak ajak bergusti lengan ke apa khen? Biasalah , IjahEmoTemo dalam apa jua hal tehtap nak berdramatik. Jangan ada yang loya dan muak dengan IjahEmoTemo sudah lah yer. Tak pasal-pasal kena tadah baldi banyak-banyak. Eh!


Kalau korang perasan , kalau lah kan *sob sob sob* , last week aku tersangat rajin dan gigih meng-update belog aku. Biasalah nak update belog aku sangat perlukan mood. Yes aku jenis moody person. Kalau tak ada mood nanti hancur benda yang aku nak buat. Kisahnya last week aku ada update beberapa aktiviti lagha aku yang baru gheti nak update meskipun boleh tahan basi jugak cherita tu khen? Lepas tu aku macam biasalah kalau entry tu ada kaitan dengan retis , mana yang aku kenal dan rapat memang aku akan tweet kepada diorang kan? Dengan harapan theyols RT (retweet) , muehehehe. Biasalah belog picisan begini memang perlu aktif untuk peromot seluruh keliling kampung ye. Belog mek masih belum taraf Yuyu Zulaikha ke , Hanis Zalikha ke mahupun Cik Epal jauh sekali. 


Jadi bila aku ada update tentang Top 5 ABP , Party Budiey dan Telemovie Patah Seribu aku pun biasa lah pergi tweet Shila Amzah. Ksha kan nak dik Jijah edit pic dengan shantek-shantek kan? Mestilah kena tweet dekat Ksha suruh dia tengok okay ke idok khen? Hahaha gedik sungguh. Lepas tu masa Ksha retuwit untuk Top 5 ABPBH , masa tu aku sangat-sangat terkejut dan tergamam tengok UV trafik aku. Bila aku bukak belog aku sendiri pun terkejut juga. Aku tengok nilai yang mengunjung belog aku sangat tinggi daripada biasa. Maklumlah sejak dua menjak ni UV trafik aku agak merudum. Sedih. Tapi hakikatnya begitu lah khen? Jadi bila tengok angka yang banyak mesti aku yang sahihnya kuat dramatik ini semakin terkejut kan? Itu sudah tentu -.-


Tak percaya angka nya banyak? Tak percaya? Bagi belog picisan hingusan begini bagi aku untuk dalam satu jangka waktu dengan angka begini , nilai nya sangat tinggi. Eh macam pusing-pusing pulak ayat aku kan -____-'




buka-buka Cherita Emo-Temo sementelah Shila Amzah RT tweet aku itu , melihat angka itu.
aku terkejut. 

54 orang sekali harung menyerang belog Jijah???


Phew , masa mula-mula melihat angka itu aku sangat-sangat terkejut ye. Aku macam eh betul ke ni? Gedik tak? Hahahaha. Bila tengok dekat Nuffnang aku pulak yang tertelan air liur sendiri. Hamboi dramatik habis kan? Hihihihi. Sebenarnya dah lama sangat tak dapat situasi macam ini. Itu yang aku macam dramatik habis! 



ini masa mula-mula di serang. 
erk.


ini pula kali kedua di serang!
phew.

Erhiks , mungkin belog korang dah biasa kot dapat UV trafik macam ni. Aku ni belog picisan wajib lah aku rasa teruja habis kan? Iyerlah khen aku cuma berkongsi gambar apa yang patut aje khen. Bila peminat-peminat Shila Amzah semua datang masuk mestilah mek rasa terharu khen uols? Hahahah. Sebenarnya saja je update benda alah ni. Asyik bercherita dunia artis dan event sahaja kan? Nanti orang ingat belog ni belog hiburan pulak. Muehehehe. Sekali sekala nak jugak kan bercherita tentang trafik belog sendiri kan? Lagipun macam dah lama sangat tak berjoyah tentang UV trafik semua ni. Hehehe.

Nak bercherita tentang Buffered Earning , hadoi dah berzaman rasanya tak dapat tentang Buffered Earning. Sadis sangat tau. Hahaha tiba-tiba emo-temo ye? Eh macam terpanjang pulak entry kali ini kan? Hihihihi. Ampun. Niat asal saja nak tulis santai-santai. Sekali kau , terpanjang tak hengat jugak kan? Mueheheeheh :p


trafik belog aku sepanjang minggu lepas.
yes tak sebanyak belog korang , tapi okay lah :)

So amacam korang semua? Weekend lepas buat apa? Pergi mana? Atau korang pun bersantai dekat rumah macam aku? Hehehehe. Dah macam tak ada soalan lain pulak khen sibuk bertanya pasal weekend orang khen? Eh bai.

Terima kasih sudi baca entry ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

9 comments:

laskar pelangi said...

wow!terbaiklahhhhhh~~

=)
lama dah xsinggah sini:)

Teratak Hami said...

tahniah ... Akak tengok blog yg klu cerita pasal retis mmg selalu taffic jammed.

Alynn Notnot said...

wauuu untungla retis terjah. hahaha ;D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x pa la theyols kawan ngan retis...kiter ni siapalah khen...ayat sedey ni uol ngeee

Afiqa Dayana said...

waahh untunglah ~ hehe weekend lepas bersantai kat rumah jee macam ijah. haha

ilanilyana said...

penangan ShilaAmzah! Ohmy! big fan of her :)

Asmara said...

Untunglah.. (ayat selalu jumpa kat fb) haha.. Yeay ok la tu kan. Blog suka suki gitu eh. :D

So Shy Lady said...

wah cayalah ijah! dh jd blog sensasi nmpaknya :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

banyaknyaa :D

tuah SEO :D