Home

Tuesday, February 14, 2012

IjahEmoTemo Terselit Dalam Mag Media Hiburan?

Beberapa hari yang lepas ada kawan aku tweet dekat aku , bagitahu ada muka aku terselit dalam majalah Media Hiburan. Lepas itu ada lagi seorang kawan aku tulis dekat wall facebook aku beritahu benda sama. Aku terkejut sekejap. Sebenarnya memang aku pergi ke Konsert PPMH yang berlangsung di Karangkraf , Shah Alam. Semua secara kebetulan kerana pada hari Jumaat dan Sabtu yang berlangsung Konsert PPMH , ada karnival buku/novel dan macam-macam lagi. Aku sudah pastinya pergi memborong novel dengan riang ria nya! Eh tak ada lah memborong banyak mana pun. Cuma lima buah sahaja dan kalau biasanya boleh tahan mahal harganya kan tapi itu lah yang best nya bila pergi karnival macam ini , keseluruhan jumlah harga novel-novel yang aku beli cuma RM 50+ sahaja. Sangat berbaloi! 

Ehhey , terpanjang pulak mukadimah nya kan? Jadi dengan gigih nya aku pun pergi membeli Media Hiburan seperti yang di beritahu oleh teman-teman aku itu lah kan? Memang dah berhajat nak membeli Media Hiburan edisi yang itu. Tapi tak terjangka langsung akan ada terselit jugak wajah tembam aku dalam MH itu kan? Ehem. Jadi dengan gigih nya aku mencari dan membeli MH edisi seperti gambar di bawah ini. -.-


GIGIH TAK MEK PERGI MEMBELI MH EDISI INI?

eh ter-caps-lock-pulek!

Hadoii , sangat gigih dan berkobar-kobar mencari MH itu okes? Risau tetibe wajah aku hazab ke hapew ke khen? Maklum lah bila kita tengah heksaited bergambar dengan artis , mesti ada reaksi wajah yang kurang shantek ter-candid khen? Memang mampu meraung di tepi katil sajork kalau itu yang berlaku! Maka sejurus jumpa sahaja majalah itu memang aku terus membuka semua helaian MH dengan heksaited macam ada cherita sewiyus untuk di baca T_T Padahal sibuk mencari wajah sendiri ye? Oh sangat gedixxs! 

Lepas itu selak punya selak... Jeng Jeng Jeng... Oh gambar ini yang menyelit rupanya! -.-'


T___T

kenapa dalam banyak-banyak gambar , gambar ku dengan RCW juga yang di pilih ??
kata kan kenapa? eh! gediks!

Erhiks. Bila tengok wajah ku sendiri itu , terus terasa macam , err k?! Sesungguhnya kamera berada di mana-mana. Hahaha tiba-tiba. Aku sendiri pun tak perasan ada kamera yang turut snap wajah ku itu yang sedang bergambar dengan Rozita Che Wan tu khen? Mana mahu perasan kalau masa itu keadaan sangat sesak! Maklumlah di post party kan? Mana tak sesak nya kan? Dengan artis nya! Dengan para peminat nya! Memang boleh migraine aku kalau duduk situ lama-lama tau! Hehehe.

Hailah , kalau nak tengok gambar-gambar ketika Konsert PPMH , pergi lah beli MH edisi yang itu. Kalau nak tengok gambar-gambar versi aku mungkin lambat lagi kot? Sebab aku memang jenis tak suka update skip-skip sebelum apa yang aku nak update kan tu! Ini pun taram skip sebab tehtap gedixx nak bagitahu orang mukeww kiteww ada dalam majalah ituewww! Ya Allah lempang bertalu wajah sendiri baru tahu kan? Hahahah! Aduhlah , memang terlalu banyak ya gambar-gambar nak kongsikan dengan korang. Well sebenarnya nak jadikan sebagai kenangan begitulah dalam belog kesayangan ini. Dekat sini aje mampu bercherita dan berkongsi gambar tentang semua perkara kan? Erhiks.

Oh ya meh lah jugak aku tepek gambar aku dengan RCW yang turut terselit dalam MH tu khen? Nak jugak tepek sini sekeping dahulu sebelum lepas ni aku update gambar itu semua berkeping-keping ye? Hiks.


tengok baju RCW teringat cerekarama MR Labuci :p

Hiks , jangan ada yang loya sudeh dengan entry tekan butang lift masuk dalam lift ini ye? Hakhakhak , kalau tak berkongsi cherita dalam belog sendiri , dekat mana lagi khen? Tak kan nak tumpang dalam belog abe Budiey? Ataupun belog Murai? Hahaha itu sangat tidak masuk dek akal hokkay! Hiks , kalau tak tulis panjang-panjang tak sah khen Jijah? Ok bye!

Terima kasih sudi baca entry ini :)

14 comments:

KhaiRin : anies said...

glamer ko nok!

Tina Othman said...

fuyoo dapat jumpa RCW

Teratak Hami said...

glamer adik sorang ni :-) Awak lagi glamer dari RCW sbb awak natural beauty. Dia make-up tebal sgt ... hehehe. Jgn lupa frame keratan akhbar itu ye

Asmara said...

wah glamer mek jah. hihi.. :D

Hanamiko Sakura said...

wahhh!! makin glamor lah kamu ni...jelez >,<

miloais milo said...

glamer banget dak sorang ni
lepas ni bleh jadik retis beb!

kak ina kl said...

wow bertambah glam aaaa kamu ni

Ijah EmoTemo said...

khairin >> heheh biasa2 aje :)

Ijah EmoTemo said...

tina >> hehehe kebetulan terjumpa :)

Ijah EmoTemo said...

teratak hami >> alamak malu nya dgn pujian tu hehe. tq tq! haha , insyaAllah nnt akan frame kan :p

Ijah EmoTemo said...

kak asmara >> haha glemer sgt ekekek

Ijah EmoTemo said...

hanamiko >> alamak tak glemer pun hehehe jgn la jeles ;)

Ijah EmoTemo said...

kak milo >> nan hado glemernya uols hahaha :p err takmo la jadi retis ekekek nnt ai gila glams lak hahaha

Ijah EmoTemo said...

kak ina >> hehe biasa2 aje akak :)