Home

Tuesday, April 10, 2012

Teaser : Berjimba Ria Di Genting Highland.

Tak larat sebenarnya nak mengetuk keyboard netbook ini sebenarnya. Kali ini cukup sekadar hendak meletak beberapa keping gambar sebagai teaser katanya. Ehem, macam dalam tajuk di atas lah kan ; Berjimba Ria Di Genting Highland katanya. Tak perlu beritahu untuk apa pun rasa-rasanya orang sudah tahu kot? Hiks , Sabtu lepas aku telah pergi berjimba ria ke Genting Highland bersempena dengan ABPBH 2011. Dah lama sebenarnya tak pergi event-event seperti ini. So melepaskan geram gituew lantas pergi lah selama 3 hari 2 malam ke Genting Highland ye. HEHE. Dah lama tak pergi Genting , tetibe pergi Genting untuk sebab yang lagho ye? HEHEH. 

Tak mahu cherita panjang-panjang sebab tak larat lagi sebenarnya. Petang semalam baru balik dari Genting Highland. Masih lagi terasa kesejukan,kedinginan dan keletihan ketika berada di atas puncak sana tu uols. Tapi cherita itu semua beserta gambar-gambar akan ku upload tak lama lagi k? Untuk sekarang Jijah kasi teaser sahaja dulu ek? Hamboi , kemain kau Jah! :p


pintu masuk ABP :)


Pelakon TV Lelaki Popular bersama Pelakon Filem Lelaki Popular!


kesejukan dan kedinginan melampau!


LaLaLaLaLaLa :p

Soon , aku akan update pasal cherita jimba ria aku di Genting Highland k? Alhamdulillah selamat pergi dan balik meskipun agak takut nak naik bas pergi ke Genting because selalu terbaca dan terdengar cherita macam-macam yang mengerikan bila naik bas ke Genting , hehe. Sekarang tengah pening pulak nak pilih gambar mana nak edit , nak upload , nak letak watermark! Pitamz mak noks! So....enjoy picture yang sekarang ni k?! Heheheheeheh :p

Korang tengok tak ABPBH? Puas hati atau tidak dengan semua pemenang-pemenang kali ini? ;)

Terima kasih sudi baca entry ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

14 comments:

tomatokering :) said...

buat2 tak baca entri ni.. #jeles. haha

Asmara said...

dah agak mesti sampai kat atas nun. tak sabar2 nak tengok aksi2 aaronators ni. hikhik..

Hanis MY said...

wahh cepatan story mory i loikeee

Qhaifa Nur said...

seronok naik genting...dengan cuaca yang sangat sejuk..aduh..aduh...

suka izara....

tiefazatie said...

wah..untung ah ijah..adui la..hee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

awat pics sket jer???
ai loike
boley jmpa retis
mcm mana la FF boley ckp dia x der fans uols khen peminat setia dia ngeee

Tina Othman said...

wah bestnya dpt pergi abp

Ijah EmoTemo said...

tomato - alololo :p

Ijah EmoTemo said...

asmara - heheheh , last minuted plan :p hehehe soon k cerita n gmbr! hehe

Ijah EmoTemo said...

kak hanis - soon k! hehehe

Ijah EmoTemo said...

qhaifa - heheh best sgt! cuaca mmg tak tersangka sejuk dia heheh..

Ijah EmoTemo said...

ifa - heheheh biasa je! hehe

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu - heheh kan tulis baru teaser kaka ayu ngeee.. nnt byk lg gmbr. ni pun duk pening pikir gmbr mana yg patut letak dlm belog pitamz! heheh..

fizz tgh blank masa tu. that's why terckp mcm tu haha tp dh tarbiyah dia :p

Ijah EmoTemo said...

tina - hehehe alhamdulillah dpt tix last minute ngee