Home

Thursday, May 24, 2012

Aaron Aziz Selepas Di Melodi - Edisi Berjimba Ria Di Genting Highland Bersempena ABPBH2011 [Part7]

Banyak betul cherita di ABPBH kan meskipun pergi 3 hari 2 malam aje kan? Nak buat sekali harung memang akan buat korang pening kepala membaca dan menengok gambar nanti. Nak tak nak Jijah dengan gigih nya buat satu demi satu entry untuk menyenangkan Jijah dan menyenangkan korang semua. Lagipun tak ada lah Jijah tak tahu nak update apa kan? Biarlah cherita tu , cherita basi khen?! Ahaks :p

Jadinya selepas Jijah bergigihan pergi bertemu Sharnaaz Ahmad dengan Shila Amzah dekat cafe , Jijah kembali menunggu di tepi kereta abe Aaron Aziz. Dah Kak Echa pesan macam itu kan? Harus lah Jijah menurut perintah katanya! Masa tu Jijah tengok Abang Anas (abang kandung Aaron Aziz dan juga bodyguard Aaron Aziz hokkay!) dah start kan enjin kereta. Makna nya tak lama lagi Aaron Aziz nak keluar lettuew khen?! Sebab terasa lama jugak nak menunggu , haruslah ramai yang menyerbu Aaron Aziz dekat dalam theme park tu nak bergambar bagai khen? Ini Jijah yang berpuluh kali jumpa Aaron Aziz pun menggedik nak bergambar lagi kan? Haruslah! .__. Hahaha. Jadi Jijah pun bergambar dengan Abang Anas dulu. Huehuehue. 


Abang Anas & Jijah :)

Lepas duk bergambar bagai , tetibe dengar bunyi ala-ala kecoh gituew. Dah boleh agak kenapa. Mesti Aaron Aziz dah keluar dari set Melodi tu. Yeppah Yeppah , benar lah tekaan ku kan?! HEHE. Jijah dengan dramatik nya (as usual .__.) terus "abe Tapa abe Tapa nak bergambar" muahahaha. Paswah sangat khen Aaron Aziz dapat peminat berjiwa dramatik macam Jijah ni khen? *pang* Terus tetibe dah duduk sebelah bersalam dan bergambar kan? Hahahah. Haruslah! Maafkanlah Jijah! Jijah kalau nampak abe Tapa kan memang akan jadi natural dramatik gituh? Hihihihi :p

Jom layan gambar-gambar! Cherita banyak pun tak guna sebab benda dah lepas! Hahaha :p




Farra & Aaron Aziz


kachak sangat abe Tapa denga sweater Drive M7 ini :p

Masa ni memang keadaan boleh tahan crowd jugak. Iyerlah , peminat Aaron Aziz kan makin lama makin ramai. Haruslah pergi dekat mana-mana pun ramai jugak yang menerjah gituew. Hiks. Tapi syukurlah Jijah masih diingati abam Tapa. Eh? Perlu ke mentioned? Wahahah :p Masa ni tak mampoo nak berdramatik lebih-lebih. Nanti ada juga yang kena luku dengan bodigad abe Tapa khen? Hiks. Gedik kau Jah! Hahaha.

Rasanya masa ni memang dah tak tahu nak pandang kamera mana satu. Eceh. Padahal orang nak snap gambar Aaron Aziz je. Kau je perasan Diva Jah! T_T Macam tak biasa khen? Hahaha. 




jamu mata gituh , letak gambar Aaron Aziz banyak-banyak khen?!
hiks.

:D


terserempak dengan Kak Awyn , adik Kak Diyana Halik dekat luar hotel.
:D


Jijah dan Abe Tapa :D

dah tak tahu untuk kali ke berapa dah bergambar :p

next month cukup setahun Jijah bergigihan jumpa Aaron Aziz ye?!

setahunnnnn?? T_T

Heheh , memang banyak gambar khen? Harus lah. Alang-alang mengupdate biarlah penuhkan terus satu entry ini dengan gambar abe Tapa kesayangan Jijah khen? Gituew katanya. Sebenarnya memang Jijah dah lama tak jumpa Aaron Aziz , masa waktu tu lah. So bila dapat jumpa haruslah perasaan gumbira khen? Hikhikhik. Katanya! Ada lagi sebenarnya gambar-gambar kan? Jommmm layan lagiiii :D


bodigad abe Tapa , Bob!



muehehehehe..

gigih jugak snap yang ni ye Jah?! :p

Dan begitulah kisahnya pertemuan pertama Jijah dengan Aaron Aziz masa ABPBH yang lepas. Lepas itu ada lagi pertemuan katanya. Ada pertemuan tu hanya bertemu jah tak sempat nak bergambar sebab sibuk hendak pergi ke lain. Mentang-mentang parent tak ada kan? Ke hulu ke hilir sajork kerja Jijah pergi entah mana-mana kan? HEHE. Tapi jangan risau tak buat perkara lagho pun. Paling-paling pergi skodeng artis jah. Eh?! Hahaha. Tak ada makna nya semua itu :p

So berakhir sudah entry yang sarat dengan gambar kan? InsyaAllah akan update lagi. Ada banyak lagi ni ha. Banyak lagi bahan ni. Hahahaha , dasyat kau Jah! Entah bila nak habis pun tak pasti katanya! Paswah. Huehuehue. Nanti kalau rajin Jijah update lagi ek? Kalau lah...

Last but not least .. 



gambar ini ada 2 keping.
jadi saya tepek lagi sekali xD 

dan dan dan sekeping lagi , gambar kesukaan saya :p


thank u Khairul Badri :)

Daaaaa uolsz :D

Terima kasih sudi baca entry ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

9 comments:

Saya Disini said...

amboi2...bestnye dia

Asmara said...

Jijah2.. dari x kenal abe tapa terus terminat since baca belog jijah ni. hehe.. dpt tengok muka adik ipar, abg dia lagi kan! ;D

Myra Jay said...

Pergghhh ensem giler AA, cair nengok :)


**Jeles cikJijah gambo dengan AA..huhuu :)

Qhaifa Nur said...

bilalah dapat ketemu dia nih...minat juga......

Hanis MY said...

bestla jijah ni semua retis kenal syok dtg lepak sini...

Teratak Hami said...

Kat kg akak pun ada macam muka AA. Kalau di make over, pasti kalah AA tau !!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nyapa muka habang anas tue berlain betui ngan habang tapa ekkk..skin color pun lain ngeee....curlastt sgt mek

Ainn Hazwany said...

handsomenyeeee aaron aziz !!

miloais milo said...

finally - mek jingg baut gak entry jimbaria de genting ngan abg tapa...
ingat dah sentap... tak mo dah citer pasal genting tu!
ekekekeke