Home

Friday, May 18, 2012

Nak Update Apa?

Sebenarnya memang teringin nak menyambung update untuk cherita basi ABPBH2011 tetapi ada sesetengah gambar tak habis edit lagi. Haish , masa bergambar hari itu kemain lagi galak kan dekat mana-mana pun bergambar. Bila part nak masukkan dalam belog kemain lagi liat kau Jah! Heheh. Tak apa lah , kalau update bersungguh-sungguh bercherita tentang ABPBH2011 yang dah lepas itu pun , nanti ada pula yang rasa macam-macam kan? Kata Kau Jah!


Jadi sekarang ni Jijah seolah-olah sedikit blur tak tahu nak update apa-apa. Nak update cherita gosip? Oh memang bukan pesen Jijah lah ye. Meskipun dekat luar in person Jijah ni kpochi boleh tahan tapi bila nak update pasal gosip-gosip ni memang lah tak nak ye. Bukan apa sekarang ni macam-macam. Tersilap tulis sedikit hah , melayang lah kau surat saman. Gerun! Kalau surat cinta tak apa jugak. Eh?! HEHE. 


Kalau boleh nak update ringkas-ringkas sahaja hari ini. Lagipun internet yang sangat lembap menghalang Jijah untuk beriya-iya menepek gambar. Tapi teringin juga untuk tepek menepek gambar. Walaupun semua gambar tahap hado-hado jah kualiti gambarnya pun kan?! Katanyaaaaa.



konon-konon nak edit macam Instagram.
HAHAH -___-'

muka macam nak mintak penampar .__.

Jijah sebenarnya blank tak tahu nak update apa lagi. Random update yang langsung tak tahu nak update apa. Later kot nak update pasal benda lain lagi. Bergantung kepada keadaan internet katanya! hehe. Tetibe terasa teringin nak jadi silent reader dan blogwalking aje. Tapi tengok lah macam mana nanti. Tengah teringin macam-macam. Tengok lah apa yang Jijah sanggup buat dulu nanti. Katanya!

So , esok dah hujung minggu. Pantas betul masa dari minggu ke minggu ni kan? Any plan for tomorrow you allz? Atau lepak santai dekat rumah je? Daaaaaa , have nice weekend uolsz!! :D

Terima kasih sudi baca entry ini :)

Jom Like CHERITA EMO-TEMO di FB! Sayang korang ketat-ketat! Thanks! 

2 comments:

miloais milo said...

this weekend - akan lepak2 kat umah with my kids...

nokkkkkk..... nak kek pelangi plssss!~
ekekekeke

Ijah EmoTemo said...

kaka milo --- ai tak gheti nk buat kek pelangi nanges