Home

Friday, March 25, 2011

Indah Khabar dari Rupa.

Dah lama sungguh tak mengupdate apa-apa dekat dalam belog ini. Sungguh lah dah lama betul tak menulis , tak meluahkan rasa hati dan semua sekali pun tidak. Maklum lah line internet yang macam haramjadah lepas tu pulak aku selalu aje selsema lah , sakit itu ini , memang lah terus malas nak bukak laptop. Kalau bukak laptop pun sekadar untuk charge mp3 player sebab mp3 player aku charge via laptop. Itu aje lah pun.

Skill nak menulis pun dah macam terkial-kial pulak. Tak tahu nak start macam mana. Tak tahu nak bercherita macam mana. Macam tersekat-sekat pulak nak menulis semua ni. Eheh. Kalau di ikutkan dah berpuluh-puluh cherita yang aku save dalam draft ; gambar pun dah edit segala dah pun tapi tak terasa nak publish sekarang. Sejak dua menjak ni nak menulis pun dah jadi hambar ketumbar erkk tak tentu hala. Entahlah , bukan kata nak menulis pun hambar mambar ketumbar , tapi nak buat apa-apa pun dah terasa hambar segala. Segala nya dah jadi layu kuyu.

Uish , entah apa pasal pun tak tahu. Hmmm , memang emosi tengah berkecamuk tak tentu hala. Uish , malas nak bercherita lanjut. Eheh. Lagipun kalau semua nak di cherita nanti entah apa lah yang boleh di simpan je khen? Eh eh apasal ayat aku dah macam pusing-pusing ni? Uhuh. Eheh. Entahlah. Apa pasal lah macam tak tahu nak tulis apa ni khen -__-' Okeh okeh next entry aje lah ye aku update pasal benda lain. Eheh.

Nak kena pergi tenang kan diri. Nak kena pergi betulkan emosi. Nak kena kurangkan menangis. Nak kena buat macam-macam. 

kthbai.





old picture. eh tak kan gambar baru kot? *__*

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lama uolls x update apa2 khennn
x per iolls tahu uolls bz study
chaiyo...ganbatte @____@

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu : ehiks itu lah. busy belajar dh satu hal , lepas internet asyik buat hal aje. menyampah okies. hehe. tq kaka gowjes :)