Home

Sunday, March 27, 2011

Kau Hado?

Petang ini saya terasa sangat lemau.
Terasa macam-macam.
Fikir macam-macam.
Saya tetap nak update meski eheh saya tahu merapu merepek meraban.
Kau hado?
Eh eh merapu lagi.

Meski saya tahu tak ada yang komen.
Tak ada yang baca.
Tapi hati tetap nak menulis.
Daripada tekanan jiwa seorang diri , baik menulis.
Dapat lah jugak okay sikit.
Sikit aje lah.

Eh eh , pesen apa tulis macam ni pulak ni?
Entahlah.
Ehem Ehem.
Tiba-tiba melayan jiwang.
Iye , melayan jiwang.
Nak layang jiwang jugak?
Dengar lah youtube dekat bawah tu.
Sure jiwang meleleh jugak.
Sheesh.




Uhuh. Yiruma - Love Hurt. 

Oh ya lagi satu.
Semalam Earth Hour.
Aku pun turut menyokong kata nya.
Sejam aje pun.
Bukan nya lama sampai lima enam jam.
Itu pun ramai yang tak sertai gituew.
Malas nak melahar kata nya ... Gituew.

Jadi nya semalam ... aku semangat ambik bekas lilin yang mak ai beli dekat Ikea tu ha.
Apa guna beli kalau setakat jadi barang perhiasan khen?
Maka nya bercandle light dinner sensorang dalam bilik.
Muahahah.
Lepas tu ambik gambar.
Lepas tu nampak kawan-kawan hantu kak limah.
Selamat tak sempat nak nyanyi lagu enjit enjit semut sama-sama.
Gulp.
Sudah lah sudah lah.



uhuh. jumpa next next time.
assalamualaikum.

2 comments:

miloais said...

oit
jiwang plak dia
layan buku nokkk!
hiks

Ijah EmoTemo said...

kaka milo : ngahaha , ai kan emo-temo. gitueww... ekekeke

err dah loya tgk buku noks!

nangiss