Home

Thursday, September 30, 2010

Lucky ME.

Heh. Okay actually dah lama gila nak tulis pasal hal ni.Gila lama.Okay bukan nak cerita hal gila atau sewel dan sama waktu dengan nya.aku harap entry kali ini tak berbentuk emo-temo. heh! Tiba-tiba ai jadi blank and blur jap.Aiyoh! Hazab. Okay semalam check folder picture yang memang sarat gambar aku dengan family , friends and sometimes gambar yang syok sendiri tak hengat tu ha. Heh ;) Jadi bila dah check gambar semua tu. Aku pun jumpa lah banyak gila gambar-gambar past two years.Gambar masa form 2. Oh tuhan , memang nak mengalir je airmata ni ha.Hailah.Motif sgt la , ai jumpa banyak gambar ai pakai baju sekolah semua? Sah-sah ai suka bawak senyap-senyap handphone time form 2 dulu kan? Heh. Gila berani. Sekarang tidak lagi. -_-' So bila nak start cerita nya?

Okay , just nak tunjuk gmbr je. 2 keping je ha. Bukan ada apa benda pun. But , yeah , just nak cakap lucky me having them in my life. Up and down , theyre still support me. Ahh , touching weh. -_-' Okay , aku malas nak menulis dengan keadaan yang macam orang gila sedih babeng , heh! Seriously , aku rasa macam gila terharu bila tengok MEREKA ini even not always asking me sihat ke?kau apa cer?eh apa-apa je lah hari-hari. But aku rasa macam okay , I'm not alone.Dioarang still support aku.Diorang still sayang aku. Heh? Okay part ni memang gila perasan.Muahahah. Terasa diri sangat bertuah ok? ;)

~ Me with Dee M ,bff okeh? ;)

Ama , Shaza , Syaza , luckily having friend like you guys k? ;)

Actually , banyak lagi gambar. But okeh , aku gila malas. Sumpah doe. Nak edit lagi. Nak upload lagi. Ini pun hazab aku menunggu okeh? Heh. And , sebenarnya memang bertuah dapat kawan macam diorang. Macam aku cakap tadi. Up and down , ada bersama aku. Bukan selalu , but atleast ada kan? Heh , aku rasa macam , I'm so lucky having them. Sangat bertuah okeh? Alhamdulillah. And nanti lah aku upload gambar aku dengan diorang. Haha. Banyak gila , but yeah nanti lah.. nanti yang tak tahu bila ... heh! ;) Ok till then.
To my beloved bff , thanks babe because always be with me up and down.
Yeah , kawan sampai bila-bila kan?
*hugs*


1 comment:

FaiHash said...

omg.macam huduh pulak aku edit gmbr tu.
eh , ada ke org kata cantik -__-'
motif ai komen sendirik T_T