Home

Friday, February 4, 2011

Saya Cantik. So what?

Eheh. Sebenar nya semalam datang mood pujangga untuk edit gambar-gambar yang di ambil di sekitar Masjid Besi ituew. Sekarang ni jarang betul nak dapat mood mengambil gambar , mood nak edit gambar kasi chantek sikit sebab ai memang dah chantek , so what? *juling mata* Muahahahahah  , everybody has their own beauty okeh , tetibe. Wakakak.

Sudah Sudah tak mahu merapu. Sebenar nya nak tunjuk gambar-gambar dekat Masjid Besi semalam. Alah gambar biasa guna kamera biasa je pun. Bukan kamera DSLR yang mahal sampai tergugur bulu kening ni okeh. Ngeh ngeh. Lepas tu aku edit sikit-sikit. Tahu , tak cantik aku edit macam orang yang pro , tapi sebab aku punya mata kata chantek , jadi korang tengok je lah sampai julingz. Erk!







suka dengan gambar ni. refleks dari lantai yang bersih. tak guna edit apa pun. hehe.


pintu masuk.



Heh , sikit je pun gambar yang edit sebab mata tak larat nak tengok laptop lama-lama. Ngeh3x. Sekarang ni mood teringin ya hamat nak ambil gambar. Tak kisah gambar apa sekalipun.Dah bosan ambil gambar diri sendiri. Heh. Tapi kekdahnya macam rajin sangat nak keluar ambil gambar apa-apa yang lain kan? Sheesh! -.-' 

Ok , nak cherita dan tunjuk gambar je pun. Hohohoh. Nanti kalau aku rajn lagi aku update lagi. Kalau tak tunggu je lah bila-bila lah ek :P

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bonda kamo cantek la...
OMG muncungggg mahai uolls *__*

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu : ehiks. tq ye sbb puji mak ai. ngeee ;)

muahahahaha.. muncung itu spontan masa otw nk balik rumah. ngahahaha. :P