Home

Friday, February 11, 2011

Senyum!

Hallo! Terasa lama pulak tak update apa-apa kan? Eheh. Maklum lah sekarang ni sibuk nak belajar uols , next week exam. Kalau bukak internet pun sibuk nak download nota-nota je. Eheh. Kekdahnya sekarang ni memang tak ambil kisah langsung pasal hal-hal blog , facebook atau apa sahaja. Tak ada masa nak berinternet semua. Paling-paling pun jeling dekat facebook mobile lepas tu meraung sebab credit ballance tinggal sikit -_____-'

Ngeh Ngeh. Alhamdulillah , hari ini dapat berita yang boleh buat aku tersenyum. Bukan kata sebelum ni tak tersenyum , cuma hari ini berganda-ganda perkara yang buat aku tersenyum. Tehehehe. Syukur lah kan ;) Perkara-perkara yang mengusutkan jiwa dan minda semua akhirnya terlerai jugak hari ini. Tehehehe. Tapi itulah , sometimes tuhan sembunyikan pelangi , sometimes tuhan kasi mendung kelabu. Apa-apa pun memang kena hadapi dengan senyuman lah kan ;P

Btw , sebelum aku mulakan salah satu perkara yang buat aku tersenyum , aku tak nak orang kata aku ni menunjuk ke hape. Aku ni cuma blogger picisan yang bukan lah tahap UV traffic tu 400-1k setiap hari. Sebalik nya aku ni cuma berblogging sebab memang aku minat menulis semua ni. Heh. Ok Ok apa yang buat aku tersenyum ni? Aku baru sahaja tahu benda ni sebenar nya. Terkejut tapi sangat bersyukur :)

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

ok sudah scroll , jom tengok siapa yang kena :D


yabedaaaabeduuuu , tadi pergi check Nuffnang , tengok ada 2 BE yang datang menyinggah ke dalam belog kecil ku ini :)

i) Nestle Milo Fuze 
ii) LG Optimus One

Yang Celcom tu memang dah sebulan lebih jadi BE dan yang CIMB Click yang membawa nilai yang sangat besar walaupun masih kecik kalau nak dibandingkan dengan bloggers lain , dah Metered Earning. Gituew. Tak kisah lah , janji ada lah BE ,baru senang hati. Tehehehe. Anyway ketiga-tiga BE ini sangat lah kecil nilai nya. Jadi ai harap uols sudi sudi lah tekan eh? Nanti ai tekan yuols punya balik. Kikikik. Gitueww.

So how's ur day everybody? :)

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi mcm menang loteri jer nyah...hohoho...jadik la ader BE gak khennn *____*

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu : ekekekekek. itulah pasal kan. tadi ala2 tak percaya jah. muehehehe. ;P

[missYAYANG] said...

sis. mau nanye nie :) kat nuffnang tu kan, camne kite nak dapatkan CTR Bonus tu? Sebab dalam earning sy, takde pon CTR Bonus tu. Help me sis. Can you reply this on my blog? :) Thanks darl.

Ijah EmoTemo said...

hye miss yayang!

nnt ijah jawab later k, ijah buat satu entry khas. sbb nk tulis satu2 panjang. hehe. tunggu k.