Home

Tuesday, February 8, 2011

Saya Tak Tipu , Saya Stress & Nervous. Ini Kenyataan.

Banyak sebab kenapa minggu ini saya stress dan nervous. Terlalu banyak sebab. Minggu depan ada Ujian Intervensi 1. Saya memang cepat nervous apabila nak exam. Saya jenis bukan pelajar pintar. Tapi saya yakin boleh! Ewah , tiba-tiba. Semalam pergi laman web rasmi sekolah , nampak ada jadual exam. Terus menggigil depan laptop. Tak tipu.

Seram sejuk sebab takut tak dapat buat yang terbaik. Oh , kau orang bijak suka hati kau lah nak kata aku ni skema penakut cuak. Kisah apa aku. Eh Eh mengamuk pulak. Bila stress memang terasa nak mengamuk. Memang terasa nak makan tak berhenti. Adoii. Masalah pulak jadi nya. Semalam nak print jadual , tapi malas. Lepas tu print screen sudah. Heh , nampak pemalas nya ituew kan? Tapi kreatif lah tu kan? Kau mampooo? Gitueww.

*notes : iye saya bukan pelajar di aliran sains yang nak jadi doktor , enginiyer atau sama waktu dengan nya. Tapi saya pun ada cita-cita , jadi doakan yang terbaik untuk saya ya! *peluh*




makna nya tiga minggu saya akan ada ujian. tapi ada juga yang aku tak perlu ada exam. rasanya lah. ini yang aku tengok dekat web sekolah. mesti betul lah kan? eh? *betulbetulkan spek* tassawur tu saya pun tak pasti saya ambil ke tidak. ya allah apa aku ni? adess -.-

Kekdahnya  ,minggu ini perlu belajar sampai juling dan pitam lah ye. Kalau tidak mahu naya nak menjawab dengan mak ayah aku eh eh dalam peperiksaan nanti. Huwaaa. Jadi maaf lah kalau aku akan jarang update melainkan nak update , nak tulis mengamuk menangis kalau tak boleh jawab exam nanti kan? Heh , harap-harap tidak! Ok , tak mahu tulis panjang-panjang. Nervous + Stress : INI LAH KEADAAN SAYA SEKARANG! *nangis*

notakaki : perasan tak header aku dah bertukar? mueheheh :P

4 comments:

Sitisifir10 said...

woah..zaman cuak ku dah berlalu lama dulu...da ngerinya rasa2nya sama dengan ngeri masa nak beranak...ekekekeke..anyway, gud luck adik!

Ijah EmoTemo said...

sitisifir : hehehe. best la kan , zaman cuak dh berlalu. kikik. ijah ni hari2 cuak nk tunggu habis exam. adess. haha. errk beranak? haha. tq ye :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Zmn itew dh berlalu tapy tertiba ai rindu suasana itew...
Meh nk kasi tips
Study after solat subuh sebab otak clear n clean hikhi
Dulu selalu buat alhamdulliah result oke
But ikot owg gak
Jgn stress sgt yer sweetie ♪(*^^)o∀*∀o(^^*)♪

Ijah EmoTemo said...

Kaka Ayu : Hiks. Ai biasa nya sblm subuh suka bkk buku. Otak mmg clear gila time tu... Hahah.
Tq ye kaka ayu :)