Home

Saturday, February 26, 2011

Setakat Ini ...

Semakin hari , semakin berkurangan idea nak menulis. Banyak benda yang nak di cerita kan , nak di emo-temo kan , tapi takut orang cakap macam dia seorang ada masalah , macam dia seorang yang ada kisah pahit payau kelat sedih? Payah jugak nak bercherita kalau macam ni kan? 

Teringin jugak nak menulis suka hati , cakap apa sahaja ; tapi kena ingat juga tersalah tulis , ada yang terasa hati , jadi benda lain pulak. Teringin juga nak luah rasa hati tentang diri ini tentang macam-macam ; tapi nanti ada pulak benda lain yang soh seh soh seh dekat belakang. Serba tak kena kan?

Haih , tengah emosi tak elok sangat ni amatlah tak di galakkan untuk mengupdate belog.  Nak belogwalking sebab UV traffic jatuh merudum lepas tu nilai BE sangat sikit. Tapi tak apa lah , tak ada rezeki agak nya nak kumpul banyak-banyak macam 1st BE hari tu. Huhuhuh. Sekarang line internet sangat terbatas , aku pulak tak selalu sihat , terbatas sangat nak menulis semua. Haih , dugaan tak berhenti. Huhuhuh. 

Nak cherita apa lagi? Pasal gambar hilang? Tak nak cherita dah meski terasa sedih lagi. Haihh , nak dekat seminggu , susah betul nak hilangkan rasa sedih semua ni kan? Huhuhuh. Lepas kejadian hilang gambar tu ; aku terjumpa benda lain yang dah lama hilang yang aku tak sangka masih ada tersembunyi dekat mana-mana entah. Itu lah , sometimes kita tak tahu kan dengan apa yang akan jadi esok lusa dan seterus nya. Hilang satu , Sepuluh datang yang baru yang lain. Erk , apa aku merepek ni -.-

Setakat ini ; macam-macam benda berlaku ... macam-macam perkara terjadi tapi semua itu membuatkan aku menjadi seorang yang lebih kuat dan tabah. Tak perlu cherita kenapa sebab masing-masing ada cherita kehidupan yang sendiri kan :) Maaf ayat emo sebab memang tengah emo huwa huwa -.- 




the one and only picture yang terselamat frm my kamera yang aku ambil dekat Taman Tasik Titiwangsa. *sigh*

Patutlah gaya ambik gambar petang tu pun sendu , rupa nya aku nak kehilangan gambar rupa nya. Dah Dah SHADAP pasal hilang semua. -.-

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

adek chomell !
senyap jer
bz study ker
miss u
hug♥

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu : i'm here! haha. yeah , miss you too kakak gojes! :)

nak kena sepikan diri dulu kejap wlupun hati meronta2 nk mengupdate ;( nak buat mcm mana kan , this year spm + now internet agak weng. huwaa -.-

hugs!