Home

Saturday, July 9, 2011

Dapat Jugak Jumpa Geng AL's !!

Kalau semalam aku bercherita tentang Aaron Aziz sahaja kan. Penuh satu entry dengan gambar-gambar Aaron sampai juling mata kata nya! Kali ini nak bercherita tentang pertemuan yang tak di sangka-sangka. Oh yeah! Sungguh tak sangka boleh terserempak dengan Geng AL's atau nama lain nya Aril Lovers. Aku dah lama jugak kenal dengan diorang cuma tak selalu jumpa diorang. Maklum lah , bila diorang buat gathering apa-apa pun bukan mudah aku nak mintak permission dengan parent aku. Itu yang kadang-kadang diorang cuma kirim kan kad lah , and macam-macam lagi.

Geng AL's ni memang happening yuolss. Rindu zaman kitaorang selalu berjimba ria dolu-dolu. Memang seronok sebab masing-masing sibuk buat ayat geletek ketiyak kan? Harus seronok. Haih , indah betul masa tu. Sudah sudah. Ekekekek. Jadi nya di tengah-tengah menggeletis mengambil gambar Aaron Aziz , tiba-tiba Nisa tepuk dari belakang. Selamat tak opocot ke apa khen? Heh. Lepas tu nampak ada Nisa and Geng AL's. Kemain seronok aku weh. Sebab so far , aku cuma jumpa Nisa je selalu sebab Nisa selalu keluar bersama dengan geng Fizzi'c atau nama lain nya Fizz Fairuz Crew. Wah , rajin aku kasi tahu nama kelab-kelab ini khen? Ekekeke.



oh yeah bersama dengan CitCit.



bersama dengan Put.

Sebenar nya diorang ni datang ke eCurve bukan sebab nak jumpa dengan Aaron Aziz. Ekekek. Tapi diorang datang untuk sambut hari jadi sekali harung Amar Baharin (Anak Wayang) gituew. Aku dah nampak cake Secret Recipes. Ngeh ngeh ngeh , terus aku cakap sila simpan untuk aku ye. Gila kau , baru jumpa dah tak gheti malu kan? Ekekekek. Diorang celebrated dekat Garden. Jadi lepas dah bertenggek dekat BSN Karnival , aku pun pergi ke Garden dengan Kak Fieza , Kak Ekah dengan Kakak aku sekali lah. Tak kan nak tinggalkan diorang kot kan? Ekekekek.

Lagipun diorang cakap Aril AF7 tu pun ada sekali. Itu yang aku pun pergi jugak join sebab nya aku belum pernah jumpa Aril kata nya. Aku semua artis dekat Malaysia aku sokong -.-' Lagipun sebelum ini cuma dapat kad raya dari Aril yuols , ni nak jumpa orang betul-betul lah pulak. Cehh. 


dekat Garden.


kaka Arin.

Citcit dan Reng :P

Oh ya , masa dekat Garden , sibuk betul aku mengambik makanan dengan air diorang. Erk , sungguh tak gheti malu ye. Bukan pasal apa , setelah sibuk berlari sakan dengan Aaron , aku pun mula lah dahaga dengan lapar kan? Itu yang jadi tak tahu malu kejap. Erkk. *pang*

Lama jugak nak menunggu Aril ni ha. Jadi sempat aku berjalan-jalan di sekitar eCurve ni. Tehtap lah kan? Hikss. Aku dah makin tak sabar nak makan cake ye. Dah lah , sungguh lewat petang masa tu. Aku dah tak betah nak duduk lama-lama situ even ada kakak aku. Hehehe. Mujur parent aku kasi kebenaran untuk balik lewat sikit. Risau jugak aku even waktu baru pukul 6 petang tapi aku tak biasa balik lambat. Dah lah dekat Damansara yuolss. Pheww.


birthday boy ; Amar Baharin dan sebelah itu yang pakai tudung hitam kaka Ayu :)


kek ini memang sedap weh.
tapi sayang aku makan dengan rush , maka tak dapat nak feel :/

Hmm , aku sangat lah rush ye waktu ituew. Maklum lah berkejaran nak balik. Lepas tu nak jugak jumpa Aril. Tehtap lah kan? Lepas tu teringin nak makan kek itu. Adess , aku sempat makan sekeping dan kongsi dengan kakak aku. Even Amar and geng AL'S pulak suruh aku yang potong kek tu sebab nampak aku dah macam nak balik dan aku dah merengek nak kek itu. Hehehe. Tapi mana boleh , orang lain punya hari jadi biar lah orang lain itu yang potong kek :D

Aku terus call mak aku cakap nak balik lewat sikit. Mujur mak aku kasi , kalau tak , pheww. Sempat jugak Kak Fieza order air untuk aku. Hahahah gigih Kak Fieza ye :P Aaaa , tentang dekat Ikea nanti aku update nanti k? Uhhu , nak update tentang orang kahwin dulu baru cherita tentang Ikea. Ho ho entry basi belambak-lambak. Pheww. Lepas setengah jam tunggu , maka nampak lah Aril. Ho ho ho , masa ni sempat borak kejap dan sempat lah ambik gambar segala kan? Itu penting yuols! Apa korang ingat aku dengan Aaron Ajis je gheti nak ambik gambar sampai pitamz? Erkk tetibe je pulak.





aku dan Aril katanya.



dengan Amar :)

Happy Belated Birthday Amar :)


sesi memotong kek.

yummeeh sangat kek ini.

Haaa lepas tu pulak , nampak eh eh macam Awan Nano Nano Nano ... APISH la yuolss. Gituew kata nya. Boleh tak feeling jakun jumpa retis AF? Hakhakhak. Actually tak sangka lah pulak jumpa ramai retis dalam satu hari. Hamikk kau. Gituh katanya. Diorang ni kan geng AF itu yang ada sekali tu. Hehehehe. Aku dah alang-alang ambik lah gambar dengan Hafiz. Hiks. 


dengan Apish :)


dengan kaka ayu :)

errkk mohtif kak fieza sebelah tu? *meraung*


dengan Aril lagi. haha.

Lepas dekat dengan setengah jam lepak dengan geng AL's ni aku pun kena lah mintak diri dulu. Even Aril dengan Amar duk potpetpotpet tanya kenapa nak balik awal? Kenapa? Kenapa? Ceh dramatik terus! Nak tak nak , kena jugak balik awal. Heheheh. Lepas dah bergambar salam peluk siyom semua , aku pun balik lah dengan Kak Fieza. Heee. 

Memang tak sangka boleh jumpa dengan geng AL's dekat sini. Pertemuan yang tak terduga okeh? Kalau ada semua geng AL's mesti lagi best and happening wokkk! Mesti punya! Ahh , hari tu jumpa yang berapa kerat tu pun dah gila happening kalau jumpa semua mesti lagi bertambah happening ;) Haihh , harap-harap nanti ada lah kan peluang jumpa korang semua lagi. InsyaAllah :)


aku suka dengan gambar ni.
tak tahu kenapa :)

Ermm , weekend ni korang buat apa? Banyak jalan roadblock kan? Duduk bersantai di rumah aje ke? Ngeee.

psst : ini auto publish. aku buat sekali harung dengan entry Aaron Aziz tu. tengah ada mood nak menulis aku buat sekali harung. Selamat Membaca :)

Terima kasih sudi baca entry ini :) 


12 comments:

tiefazatie said...

comel je ijah..hee

::dAuZsHaNLeY:: said...

oohh..choc mud tuu.sedap!

Ijah EmoTemo said...

ifa >> hihihi tenkius.

Ijah EmoTemo said...

dauz >> yupss mmg sedap -.-'

alif haris said...

hehe happening nye kan dpt jumpe kwn2 ..

btw sedap kek tu ^^ ade lg tak ? mntak sikit ~

Ijah EmoTemo said...

alif >> heheh mmg best :) err klu ada lagi tak ada la ijah ngidam kek ni skrg ekekekek

Far8 budak baik said...

waaa meriah meriahh..
nak gak jumpe aril tuu.
hahahaha sumpah jeles..

Ijah EmoTemo said...

far8 >> heheh mmg meriah dgn kekecohan aril haha.

nak jmp ? hee , nnt ada la peluang nya eh :) hehe jgn la jeles :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mak jelez jah
uols selalu jumpa retis fofuler gitew...hentak kaki...uwaaa

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> err tak perlu jeles okeh. hehehe. semua ni kebetulan jah.

ni semua geng porem jgk tau hehe kebetulan dorg ni mmg la selalu jmp retis af , retis popular , harusla ai menempek sekali ekekeke.

hiks , jgn la hentak kaki kaka ayu seramz ai erkk ekekek

MamaYatie said...

tiba2 rasa jeles sbb dah lama tak lepak ngan kengkawan

Ijah EmoTemo said...

kak yatie >> heee. takpe2 nnt one day try cari masa utk lepak dgn kengkawan :)