Home

Saturday, July 2, 2011

Ada Peminat IjahEmoTemo Kirim Barang Dekat IjahEmoTemo?

Pasti ramai yang loya membaca tajuk entry aku meskipun masing-masing bukan berbadan dua kan? Hamboii laju aje nak loya , nak muntah kan kalau aku buat tajuk geletis macam tu kan? Ekekekeke. 

Sebenar nya tipu aje semua tu. Eceh. Tapi memang ada orang pos barang dekat aku. Itu pun sebab hari tu saja-saja try 30 orang tercepat untuk dapatkan mask percuma dari kaka Dni. Saja-saja mencuba lepas tu aku pun terpilih antara 30 orang itu. Hiks. Pestaim uols dapat barang dari rakan-rakan blogger ni. Ekekeke. Harus lah aku jakun semedang. -.-' Gergh perangai tak boleh nak ubah part jakun tu , maafkan lah aku. Sheesh.




hiks , terima kasih kaka Dni sebab pilih Ijah :)

let's read belog kaka Dni ye :)


Actually benda ni sampai lebih kurang tiga empat hari lepas kot. Tapi di sebab kan mood tengah merudum maka tak jadi nak update. Maaf ye kaka Dni. Heheheh. Tu sebab cepat-cepat aku tulis sekarang sebelum jadi entry basi. Heheh. Fuhh , banyak lagi entry-entry yang kena auto publish termasuk entry ni pun auto publish ye. Bukan pasal apa , kang aku peram lama-lama mahu jadi basi pulak cherita-cherita aku. Bukan setakat cherita tentang retis je ye tapi macam-macam cherita ada termasuk pergi kenduri kahwin orang. Tehehehe.



bau mask ni sangat sedap.
terasa macam nak makan bau dia.
erkk.

Hiks , sekali lagi terima kasih kaka Dni. Nanti nak cuba mask ni tepek menepek di muka walaupun mula-mula aku blur macam mana nak pakai. Ngahahah. Mujur kakak aku tahu macam mana kan. Kalau tak adakah aku peram ? Erkk. Oh tidak. Okeh sebelum aku merapu mengarut tak tentu hala baik berenti menulis. Hiks , sekadar nak ucap terima kasih dekat kaka Dni. Ngee.

Errr weekend ni korang buat apa? Ada aktiviti best tak? Ke qadha tidur je uols? Hikhikhik.

Terima kasih sudi baca entry ini :)

8 comments:

tiefazatie said...

bestnya..tahnaih2..hee

Ijah EmoTemo said...

ifa >> heheh tq :) tp mmg best bau mask ni ifa ekekek.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlastttt uols...makin cantek muka lepas nie pakai mask tue...memula ingatkan dapat FM....x jadik nak hentak kaki la hahahaha

SyUhAdA said...

thniah ea..

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> hahahah aiols kan diva wlupun erkk.

hahah harusla makin cantik dan berseri2 uolss. ekekeke. hahah FM err dlm perjalanan uols , nnt aiols tunjuk erhiks. mohtip nk hentak kaki ? nangiss ekekekek

Ijah EmoTemo said...

syu >> thanks :)

miloais said...

uols memang pemes dan vogeh kan!
harus lah ada peminat bagi hadiah...
usaha lagi nokkkkk! konpem uols bleh carass piz pairuz uols tuh! hoyehhhhhhhhhhh!~

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> harusla khen? aiols kan diva wlupun khen? *matilaa

hahahahah mohtip nk kalah kan pizz peruz? choy sungguh!! hahahah