Home

Sunday, July 3, 2011

Sekejap Naik Sekejap Turun. Pheww

Kali ni nak tulis santai-santai aje. Nak bercherita tentang UV traffik belog aku. Minggu ni UV traffik nya kejap naik kejap turun. Tapi memang boleh tahan ramai masuk this week. Aku rasa tak payah cakap pun semua dah tahu sebab apa. Mesti lah sebab penangan Seth Tan itu kan? Maklum lah , hampir tiga minggu berturut-turut terjumpa dengan Aaron Aziz kan. Tepek sekeping dua gambar dekat sini , terus ramai yang masuk kan? Fenomena sungguh!

Itu pun gambar-gambar dekat BSN Carnival aku belum tepek lagi. Malas nak tepek sebenar nya tapi ada jugak orang suruh aku tepek dekat dalam belog ni. Nanti-nanti lah kot. Sekarang ni banyak lagi benda lain yang aku nak cherita tapi sangat lah malas nak update sekarang ni. Aisehmen. Lepas tu cherita pergi kenduri kahwin orang pun tak tepek lagi. Cherita itu , cherita ini , phewww.



sebagai belog ikan bilis , saya sangat redha dengan UV traffik saya.
terima kasih peminat-peminat bang Aaron yang masuk ke dalam belog saya.
#tetibe


nangis terharu tgk pelosok dunia masuk dalam belog saya.
err.


keyword dia tak habis-habis dengan : Aaron Aziz , Aaron Aziz dan Aaron Aziz.
#nangisterharu

Ekekekek , terima kasih yang sudi baca entry-entry dalam belog ini , yang sudi follow belog ini , yang sudi pembaca senyap belog ini dan yang sudi meninggalkan jejak di belog ini. Terima kasih semua. Kalau aku rajin , malam karang aku update lagi. Ada banyak entry-entry tertangguh ni. Berpeluh ketiyak yuols nak habiskan semua cherita. Gigih betul nak hapdet segala kan? Tengah gigih , relakan aje lah. Bila tak gigih , nak tengok laptop pun tak mahu okeh. Gituew katanya.

Jadi next entry nanti pasal apa? Aaron Aziz lagi? Tengok lah macam mana. Heh heh heh.


Aaron Aziz @ BSN Carnival last week.

ada ke yang nak baca tentang Aaron Aziz lagi? :P

Terima kasih sudi baca entry ini :)

27 comments:

amranaiman said...

aaron.. naik btul mamat nih :D

Ijah EmoTemo said...

amran >> yeap tgh fenomena aaron skrg ni :P

tiefazatie said...

dasat btol penangan aa nie kan..haha

Ijah EmoTemo said...

ifa >> itu la. mmg dasyat penangan aaron ni. pheww.

Schajar McFlurry said...

wah3... scha pun minat dye jugak! =)

saiazuan said...

wow bnykknya :D

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kerana aaron mek ijah jugak fofuler gitew...ahaks

bunick said...

mek, kaka chengkeh pun dah separuh tak betul dah jadinya...pengangan abg harun ajis nih. mlm td kaka chengkeh frust gler lps bca stanza cinta.....waaaaaaa ~ ai tlg nangis utk dia. kekeke

bunick said...

mek, penangan abg harun ajis ni dah buat kaka chengkeh tak bape betul dh. mlm td kaka chengkeh frust lps abis bca stanza cinta. waaaaaaaa..........ai tlg nangis on behalf kaka chengkeh. kekeke

Ijah EmoTemo said...

schajar >> hehehe ramai yg tgh minat aaron :)

Ijah EmoTemo said...

saiazuan >> hiks biasa je tu hehe.

Ijah EmoTemo said...

kaka ayu >> ahaks. jangan ckp aiols terlalu tegar aaron sudahh hahaha

Ijah EmoTemo said...

bunick >> hahahahah iye ke? ala2 cian nya dia. knp tak ckp awal2 dia minat klu tak boleh mintak sign aaron utk dia :P

bertabahla kaka chengkeh :D

tiefazatie said...

tue la..kamu pun dh fames cm die tau..amik ah jd abg angkat..miahahha

Anonymous said...

tahniah meks..naik mencanak²..eh x abis lg citer psl AA erh..free nanti masuk kn eh..aiols tunggu -cemp-

Ijah EmoTemo said...

ifa >> hahaha ijah tak pemes amos mcm bang aaron lagi hahaha. err itu kemudian buat abg angkat hahahah

Ijah EmoTemo said...

cemp >> hikhik tak habis lagi uols. edit gmbr letak watermark dah berzaman dah , cuma nk tepek dkt belog ni rasa malas sikit. nnt ada yg ckp asyik hal aaron ajis sajork.

dah la mencanak cerita ttg aaron dgn aiols ni. huwaaa. kejung otak tak tahu nk update mana satu ekekek

cikpuanhady said...

heheh..suka juga ngan pak cik aaron ni..cairr..agagag..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

Ijah EmoTemo said...

cikpuanhady >> heheh klu jmp dpn2 lagi cair woooo heheh

miloais said...

ingat yg turun naik tu berat badan mek jingg! fuhhhhhhhhhhhh!~

jap... iols eksersais larikkkkkkk dulu ye!
ekekekeke

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> hakhakhak yg itu pun sekejap turun sekejap naik jgk uolss.

takpe takpe meh aiols eksesais sekali *kejarrrrr hahahaha

saya bukan tomato said...

hamboihhhhh ... kalah tomato ;p

aniswany said...

seth boipren i ........hikhik


*xpena amek tao pasal traffic pun =p siapa lah kita kannn ..org xmsk sgt pun blog i !__!

Ijah EmoTemo said...

cik tomato >> heheheh iye ke? entah2 cik tomato lagi berganda tinggi uv dia kan :P

Ijah EmoTemo said...

anis >> hiks semua org tgh fenomena sethtan :P

hehhehe ijah tgh ada mood je baru amik tahu hal uv traffik ni heheheh

Wanie said...

same la..kejap naik kejap turun..huhu

kena banyak 'jalan' baru naik selalu ^^

Ijah EmoTemo said...

wanie >> itula. klu tak jalan2 mmg susah nk dpt trafik tinggi2 heheh