Home

Saturday, August 13, 2011

Bila Nak Seratus Ni ?

Ehem. Korang rasa , kali ini aku nak bercherita pasal apa ye? Apa benda yang lagi seratus ni ye? Korang boleh agak tak apa agak nya ? Heee. Mengada-ngada betul kan nak suruh orang teka teki teka tekuk , ular mati dalam mangkuk kan? Gituh ...

Sebenar nya nak bercherita tentang ehem ehem , korang kalau perasan dekat sidebar belog aku ini ada aku letak kan badge untuk fanpage Cherita Emo-Temo. Tadi aku perasan yang fanpage itu dah nak mencecah 100 orang. Sekarang baru 93 orang lik kata nya. Ehem , sebenar nya aku bukan lah perasan popular gowjes tetapi ada lah sikit-sikit perasan DIVA kan? uhuk uhuk. Ish lari topik. Sebenar nya ada banyak tujuan kenapa aku buat fanpage Cherita Emo-Temo tu. Bukan mengejar populariti mahupun mengejar glamour lah kan kata orang.

Sebalik nya aku rasa kan , buat fanpage lebih selamat daripada aku suruh orang add personal facebook aku. Aku tak kuasa nak buat dua facebook semata-mata untuk asing kan kawan-kawan belog , kawan-kawan personal , kawan-kawan itu dan ini. Leceh. Tapi dengan fanpage ini aku boleh guna satu akaun tapi dapat kenal dengan ramai orang. Tak gitu walaupun yang like fanpage aku , aku rasa macam kawan-kawan personal aku sendiri je? Erkk. Ngahahahah. Nevermind , diorang kasi sokongan dekat aku tu. Ada jugak kawan-kawan blogger yang like jugak , itu memang bikin wa terharu la derr. Terus ganas kan ayat? Ekekekek.


ehem , sekarang dah 93 orang like.

p/s: err ada kawan friendlist aku yang kena paksa like. muahahahah. *pang*


ehem ehem.

moh cepat-cepat LIKE : Cherita Emo-Temo


Ehem ehem , korang tak mahu ke LIKE jugak fanpage belog kesayangan aku ini? *gigitjari* Meh lah LIKE fanpage itu sebagai tanda sokongan kan? Terutama yang 813 followers Emo-Temo kan? Korang WAJIB LIKE okeh? Bukan harus lagi dah tapi WAJIB okeh? *pang* Muahahahah. Tak paksa tapi sangat lah terharu kalau korang LIKE fanpage itu okeh! Lagipun aku pun ada jugak update gambar-gambar dekat situ. Ehem ehem contoh nya gambar-gambar Aaron Aziz kan? Itu wajib uolss. Ngahahaha , rasa nak pang pipi bertalu-talu kan?. Ehiks mana-mana gambar memang aku update dekat situ. Dekat facebook personal pun letak jugak tapi dah korang tak boleh nak add macam mana mahu tengok kan? Gitu statement. Ekekekek.

Ehiks , harap-harap ada lah kan yang sudi-sudi LIKE fanpage Cherita Emo-Temo itu. Ehehehe. *pose muka tak tahu malu* Keh keh keh. Apasal macam tak tahu malu pulak gaya aku menulis ni? Meraih simpati sangat kan? Tapi hada mak kisah cak cak cak? *petir* Ekekekek. 

Err so so so dah tak ada benda mahu update. Sampai di sini dulu lah ek? Nanti-nanti aku update lagi lah ye. Eheheheh. 

Terima kasih sudi baca entry ini :)

6 comments:

Mama Zharfan said...

heheh me dh like--95th fan :)

tiefazatie said...

nk jd ke-100 la..hihi

Ijah EmoTemo said...

mz >> heee thanks!: )

Ijah EmoTemo said...

ifa >> ekekeke mcm tu plk? ahaha

miloais said...

kalo iols LIKE iols akan dapat apa???
mini cooper sebijik???
ke... iols tudung raya bling2???

ekekekeke

*mati jap lagi kena lahar ngan mek jingg!
baik larikkkkkkkkkkk*

Ijah EmoTemo said...

kaka milo >> mcm biasa jwpn aiols ; dpt kasih sayang aiols yg tak terbelah bahagi. wakakakak :P